EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30096 tot 30100 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 16 augustus 2013

Europese autoverkoop toont herstel in juli

De verkoop van nieuwe wagens is vorige maand in Europa met 4,9 procent gestegen in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Er werden in juli in totaal 981.300 auto's aan de man gebracht, zo blijkt vandaag uit een studie van de Duitse sectorvereniging VDA. Voor de industrie groeit daarmee de hoop op een heropleving van de Europese automarkt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 16 augustus 2013

Beleggen in goudmijnen doe je met deze cijfers

Wat een bocht van 180 ° hebben de goud- en zilvermijnen de laatste dagen en weken achter de rug. Van meest gehate sector via een vermoedelijke short squeeze naar een van de best presterende sectoren. De sector was zo gehaat dat de goudmijnen in totaal al zo'n $ 21 miljard activa hebben afgeschreven. Voor wie interesse heeft in de sector, kan best onderstaande cijfers onthouden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 16 augustus 2013

De cijfers die u eigenlijk niet mag zien

De gevestigde media willen ons laten geloven in een sprookje. Het sprookje van de economie in Europa. Volgens de politici en de media kunnen we het einde van de crisis aan zien komen. Hierbij een paar economische cijfers over de verschillende lidstaten van Europa waaruit blijkt dat het helemaal niet zo goed gaat. Cijfers waarvan de gevestigde orde liever niet heeft dat u ze ziet.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 16 augustus 2013

Weekend TV – De gouden explosie!

We hebben er een historische week opzitten voor goud, zilver maar vooral de mijnaandelen. We ronselden eens wat reacties in de markt wat de ‘experts’ hier zoal van denken, want niemand zag dit aankomen… behalve dan Slim Beleggen!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 16 augustus 2013

Cluster Hindenburg Omens verhoogt kan op markcorrectie

De Hindenburg Omen is een technisch patroon dat niet zo dikwijls voorkomt waardoor het in het verleden al meermaals een voorlopende indicator is geweest voor een correctie van de aandelenbeurs. Het is niet zo dat bij elke Hindenburg Omen de markt gaat crashen. Het is wel verontrustend dat deze indicator zich nu al meermaals heeft voorgedaan om de Amerikaanse beurs, zegt The Economic Collapse.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs