EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30101 tot 30105 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 16 augustus 2013

Is Tesla een One-Hit Wonder?

In de muziekwereld kennen we de One-Hit Wonders, artiesten die 1 hit maken en vervolgens weer in de vergetelheid wegzinken. Meestal leven deze One-Hit Wonders vervolgens een leven in het wat groezelige circuit van de Golden Oldies waar toch nog wat geld te rapen valt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 16 augustus 2013

Leegstand verbloemen met games in etalages

Leegstaande winkelpanden zijn ook slecht voor de winkeliers die nog wel zakendoen.

Leegstaande winkelpanden zijn ook slecht voor de winkeliers die nog wel zakendoen.

‘Te huur’. In winkelgebieden worden posters met deze tekst op grote schaal tegen winkelruiten geplakt.  Toch bieden al die lege etalages ook kansen, bedachten drie studenten van de Hogeschool van Amsterdam (HvA).  Ze richtten Raamspraak op, een bedrijfje dat interactieve etalages in leegstaande winkelpanden installeert.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 16 augustus 2013

Er zijn weinig betere plaatsten om te investeren dan hier

Wie groeilanden zegt, denkt direct aan China, Brazilië, Rusland,... maar er zijn ook kleine groeilanden. Dit land heeft een bbp van slechts 325,8 miljard dollar (50 keer kleiner dan de VS), heeft slechts 17,2 miljoen inwoners,... en groeit met 5,5 procent per jaar. En bedrijven zijn verplicht om een dividend uit te keren. Er zijn weinig plaatsen waar het beter is om te investeren dan in Chili.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 16 augustus 2013

Handelsoverschot stijgt tot hoogste niveau in drie jaar

De Belgische handelsbalans is in juni verdergegaan op het positieve elan dat een maand eerder werd ingezet. Er werd een overschot opgetekend van 619,3 miljoen euro, vooral dankzij een stijging van de uitvoer. Dat lijkt vrijdag een snelle raming van de Nationale Bank (NBB). Het gaat om het grootste overschot sinds september 2010, toen een overschot van 657,7 miljoen euro geboekt werd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 16 augustus 2013

Nederlandse criminelen verdienen 3,5 miljard

Illegale activiteiten dragen bij aan ons nationale inkomen Deel deze publicatie meer informatie website Hoeveel geld gaat er eigenlijk om in de Nederlandse onderwereld? Econoom Brugt Kazemier komt over 2008 tot een grove schatting van 3,5 miljard euro aan verdiensten uit onder meer drugshandel en prostitutie. Ook dergelijke illegale inkomsten moeten worden opgeteld bij ons nationale inkomen, zodat de EU de contributie per lidstaat eerlijker kan bepalen.

Lees verder op kennislink.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs