EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30126 tot 30130
Geplaatst op: donderdag 18 juli 2013

Column Kees de Kort | Iedereen is weer blij

Gisteren verklaarde Ben Bernanke dat hij nog steeds denkt aan taperen, later dit jaar. "Er is een moment dat hij iets gaat veranderen aan zijn huidige beleid. En nu is iedereen weer blij", vat Kees de Kort samen.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 18 juli 2013

“Economie US groeit onvoldoende om jobcreatie te stimuleren”

Miljardair Wilbur Ross geeft president Ben Bernanke van de Federal Reserve goede en slechte punten. Ross geeft toe dat qe een paar goede dingen heeft volbracht. De politiek van monetaire verruiming heeft er op de 1ste plaats toe geleid dat de vastgoedsector weer op zijn poten staat.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 18 juli 2013

Ruim de helft minder woningen verkocht in juni

In de maand juni zijn er maar half zoveel woningen verkocht als in dezelfde maand van vorig jaar. Ten opzichte van de maand ervoor was de daling 13,3%. In de eerste helft van dit jaar werden er 22,8% minder woningen verkocht dan in dezelfde periode van 2012. De prijzen moeten verder omlaag...

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 18 juli 2013

'Tijd dringt voor pensioenfondsen'

Donderdag werd bekend dat de twee grootste pensioenfondsen in Nederland, ABP en Zorg en Welzijn, vrezen dat er volgend jaar door te lage dekkingsgraden nieuwe kortingen op de pensioenen moeten worden doorgevoerd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 18 juli 2013

“Weinig opties meer over om de goudprijs te onderdrukken”

De daling van de goudprijs en de uitvloei van fysiek goud uit de goudfondsen en -ETF's is de aanleiding voor vele analisten om te roepen dat de stierenmarkt voor goud voorbij is.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs