EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
52
kliks
40
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30131 tot 30135
Geplaatst op: maandag 8 juli 2013

Marketupdate is weer terug!

Marketupdate is weer terug van weggeweest. Na een vakantiestop van drie weken kunnen we de ontwikkelingen op de financiele markten weer met een frisse blik aanschouwen en analyseren. Vanaf vandaag leest u iedere werkdag weer een handvol nieuwsartikelen over de goudmarkt en de financiële markten in het algemeen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 8 juli 2013

Spaartegoeden boven € 100.000 niet veilig als bank in problemen komt

Spaartegoeden boven 100.000 euro zijn niet gegarandeerd. Dus komt een bank straks in de problemen, zoals SNS onlangs, dan moeten grote spaarders meebetalen aan de redding van de bank. Dat heeft minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem (PvdA) nogmaals bevestigd. “Als beleggers en rekeninghouders weten welke garanties ze krijgen en dus weten welke risico’s ze lopen, kunnen ze er rekening mee houden. Dat zijn we nu aan het regelen”, zegt hij in een interview met Vrij Nederland.

Lees verder op waarheidzoeker.nl
Geplaatst op: maandag 8 juli 2013

Aantal federale ambtenaren zakt tot onder 80.000

Het aantal federale ambtenaren is van 81.124 in 2011 gezakt naar 79.136 in 2012. Dat blijkt uit het jaarverslag van de FOD Personeel & Organisatie. In voltijdse equivalenten gaat het om een daling van 71.950,18 naar 70.593,35 werknemers.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 8 juli 2013

Pensioenfondsen staan voor onmogelijk keuze

De Nederlandse pensioenfondsen vinden dat staatssecretaris Klijnsma hen belemmert in het schokbestendig maken van het pensioenstelstel. Dat blijk documenten in bezit van RTLZ.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 8 juli 2013

Economen: Nederland bijna uit recessie

De Nederlandse economie vertoont in het tweede kwartaal van dit jaar nog een kleine krimp van 0,3 procent, maar daarna zet het herstel in. Dat hebben de Rotterdamse economen Philip Hans Franses en Bert de Groot, beiden hoogleraar aan de Erasmus Universiteit,voorspeld.

Lees verder op RT[z]

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs