EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30151 tot 30155 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 15 augustus 2013

Paulson breekt en verkoopt helft goudpositie

Het lijkt wel of alle signalen stilaan op ‘GO’ staan voor de goudmarkt. We lazen gisterenavond laat nog een klein bericht over hedge fund manager John Paulson, de laatste uitgesproken goudbelegger op Wall Street.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 15 augustus 2013

'Einde van Japanse deflatie in zicht'

''Recente prijsontwikkelingen wijzen op een einde aan de deflatie'', meldde de regering, die waarschuwde voor te veel optimisme. Pas bij een duurzame stijging van de consumentenprijzen kan worden vastgesteld dat Japan de periode van deflatie definitief achter zich heeft gelaten, stelde een overheidsfunctionaris bij de presentatie van het rapport.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 15 augustus 2013

Cisco schrapt 4000 banen

Dat is circa 5 procent van het totale personeelsbestand, maakte de onderneming bekend.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 15 augustus 2013

Crisis heeft dieptepunt nog niet bereikt

Crash alert. De Zwitserse beursgoeroe Dr Marc Faber alias Dr Doom voorspelde de crash van 2008 en de turnaround van 2009 tot op de exacte dag.  Nu ziet hij dat de beursstijgingen nog uitsluitend gedragen worden door een slinkend aantal grote namen. De rest presteert matig tot slecht en wordt ondertussen afgestraft.  Een en ander roept reminiscenties op aan de dagen voor de c rash van 1987.  Faber raadt aan een tijdje uit de markt te stappen want een nieuwe zware correctie is imminent.  Hier kunt u hem zelf aan het woord horen.

Lees verder op biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 14 augustus 2013

Groei eurozone maakt weinig indruk in VS

Amerikaanse beleggers trokken zich weinig aan van de beter dan verwachte economische groeicijfers uit de eurozone. Teleurstellende kwartaalcijfers van warenhuisketen Macy's benadrukten dat de economie in eigen land nog een lange weg te gaan heeft. Het bedrijf moest met fikse kortingen strooien omdat de Amerikaanse consument nog steeds de hand op de knip houdt.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs