EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30191 tot 30195 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 13 augustus 2013

De (wan)prestaties van graaiend corporatiebestuurder Peter Ruigrok

Interimmer Peter Ruigrok streek in 9 maanden tijd ruim een half miljoen euro op bij een kleine Brabantse woningbouwcorporatie. Columnist Ruud de Wit heeft geen goed woord over voor deze ‘omhoog gevallen bestuurder’.

Lees verder op ftm.nl
Geplaatst op: dinsdag 13 augustus 2013

Wie betaalt de prijs van de crisis?

Ben Bernanke heeft als doelstelling inflatie van 2 procent in een deflatoire omgeving. Het agressieve monetaire beleid moet dus ergens slachtoffers maken. De tendens in de Verenigde Staten is gelijkaardig aan die in Europa. Het zijn vooral de jongeren die het gelag betalen zegt Financial Sense.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 13 augustus 2013

Omzet detailhandel opnieuw gekrompen

De omzet van de detailhandel kwam in het tweede kwartaal van dit jaar 1,5 procent lager uit dan in dezelfde periode vorig jaar. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 13 augustus 2013

Jeff Bezos is gaan shoppen

Jeff Bezos is gaan shoppen en is met een goed gevulde zak weer thuis gekomen. De stichter van Amazon heeft de Washington Post overgenomen, wat als een donderslag bij heldere hemel kwam in de uitgeverswereld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 13 augustus 2013

't Is gebeurd! De ergste recessie in de eurozone sinds de Grote Depressie is voorbij

Er zijn eindelijk tekenen van economisch herstel in Europa. Dat zeggen verschillende economische analisten. Volgens Mads Koefoed, Hoofd Macrostrategie bij de Deense Saxobank, zullen cijfers die deze week worden gepubliceerd  aantonen dat de eurozone eindelijk uit de recessie is geraakt die in het tweede deel van 2011 begon. Koefoed wijst op het toenemende vertrouwen in de Europese zakenwereld én de stijging in het inhuren van interimkrachten, traditioneel een graadmeter voor de stand van de economie.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs