Nieuws / Artikelen met het woord

57603 artikelen gevonden. Artikel 3021 tot 3025
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 17 januari 2017

6 positieve trends voor goud in 2017

Er zijn redenen om aan te nemen dat goud opnieuw voor een goed jaar staat. Ondanks de zwakkere 2e jaarhelft was 2016 een goed jaar voor het gele edelmetaal. 6 globale trends kunnen deze positieve trend in 2017 doortrekken. Na een sterke start noteert goud ondertussen weer boven $1.200 per ounce.

De World Gold Council ziet 6 positieve signalen die het opwaarts momentum voor goud in 2017 verder ondersteunen:

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 17 januari 2017

Britse premier zet in op volledig vertrek uit Europese Unie

Het Verenigd Koninkrijk gaat in de Brexit-onderhandelingen inzetten op een 'harde Brexit'. De Britse regering voelt niks voor een constructie waarin het land zich "half binnen en half buiten" de EU bevindt.

Wel zal er in het Britse parlement worden gestemd over de uiteindelijke Brexit-overeenkomst, zegt de Britse premier Theresa May dinsdag in een toespraak tegenover een publiek van buitenlandse diplomaten, het Brexit-onderhandelingsteam van het Verenigd Koninkrijk en andere betrokkenen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 17 januari 2017

Duitsland aan Trump: ‘Bouw betere auto’s’

Na Mexico richt Donald Trump nu zijn pijlen naar Duitsland en Canada. Vooral de Duitse automerken moeten het ontgelden. Trump waarschuwt voor een ‘Border Tax’ – een grensbelasting’ van 35% voor iedere auto die in de VS wordt geïmporteerd. Maar de Duitsers zijn alvast niet onder de indruk. Zo zei Vicekanselier Sigmar Gabriel dat de VS gewoon betere auto’s moet maken.

In een interview met de Times of Londen en het Duitse Bild zei Trump dat er op Fifth Avenue voor ieder huis een Mercedes-Benz staat geparkeerd. Maar hoeveel Chevrolets rijden er rond in Duitsland?

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 17 januari 2017

Duitse burgers beschikken over het sterkste paspoort ter wereld

Duitsland beschikt over het sterkste paspoort van de wereld. Dat blijkt uit een rapport van consulent Arton Capital. Vastgesteld werd immers dat Duitsland aan zijn onderdanen een visumvrije reis naar 157 landen kan aanbieden.

De tweede plaats wordt gedeeld door Singapore en Zweden, die een wereldwijde mobiliteitsscore van 156 punten laten optekenen. Singapore neemt daarmee het Aziatische leiderschap van Zuid-Korea over.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 17 januari 2017

Britse pond zakt onder de euro

Wie een tripje naar Londen plant, kan daar gouden zaken doen. Momenteel staat het Britse pond lager dan de euro. Dat is minder goed nieuws voor de Britten, die middenin de afhandeling van de brexit zitten en bijvoorbeeld bij het boeken van hun reizen in hun portemonnee de betekenis van een 'harde' brexit zullen gewaarworden.