EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3021 tot 3025 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 18 juli 2017

Boete van 214 miljoen euro voor BNP Paribas in VS

BNP Paribas moet in de Verenigde Staten een boete betalen van 246 miljoen dollar (214 miljoen euro) wegens manipulatie van valutakoersen. De Franse bank heeft daarover een schikking getroffen met de Federal Reserve, de Amerikaanse koepel van centrale banken.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 18 juli 2017

Britse economie: Probleem is niet Brexit maar financiële sector

De Britse economie doet het de jongste maanden slechter. Het grote gevaar schuilt echter niet in de toekomstige Brexit. Het grote probleem voor Groot-Brittannië bevindt zich in de financiële sector en het financieel-monetaire beleid. We leggen uit waarom dat zo is.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 18 juli 2017

Over Syrië, oorlog en de New World Order

Na zes jaar oorlog kon in Syrië geen enkel van de Angelsaksische doelstellingen van de NWO bereikt worden: met de “Arabische Lente” zijn de moslimbroeders niet aan de macht kunnen komen en hebben zelfs in heel de regio fel aan invloed ingeboet (behalve in Qatar en Turkije). Het multiculturele model van de lekenstaat in Syrië is overeind gebleven en aan het herstel van de Chinese zijderoute wordt verder gewerkt. Wel kunnen Israël en Turkije hun illegale bezetting van een deel van Syrië voorlopig handhaven.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 17 juli 2017

Chinese economie kan voor het eerst sinds 2010 opnieuw groeien

China is de op één na grootste economie ter wereld, maar zijn groeicijfers zijn verdacht eentonig. Vorig jaar groeide de Chinese economie 3 kwartalen op rij met een zelfde 6,7%, dit jaar werd zowel in het eerste als in het pas afgelopen tweede kwartaal een groei van 6,9% opgetekend.

Maar achter die officiële cijfers wordt een interessante trend merkbaar. De nominale groei van de economie – die geen rekening houdt met inflatie – geeft vaak een betere indicatie van de reële stand van zaken.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 17 juli 2017

Hoe bereken je hoe rijk (of arm) je bent?

Je leest wel eens dat Bill Gates $85 miljard waard is of dat Snapchat CEO Evan Spiegel $1 miljard minder waard is geworden. Misschien vraag je jezelf dan af hoe rijk (of arm) je zelf bent? Gelukkig moet je geen miljonair zijn om daar achter te komen. Iedereen kan te weten komen hoeveel hij/zij waard is dankzij jouw netto vermogen.

Je leest wel eens dat Bill Gates $85 miljard waard is of dat Snapchat CEO Evan Spiegel $1 miljard minder waard is geworden. Misschien vraag je jezelf dan af hoe rijk (of arm) je zelf bent? Gelukkig moet je geen miljonair zijn om daar achter te komen. Iedereen kan te weten komen hoeveel hij/zij waard is dankzij jouw netto vermogen.

Het netto vermogen berekenen is niet zo moeilijk: je telt op wat je bezit en je trekt daar jouw schulden af. Wanneer je jouw netto vermogen regelmatig berekent, weet je dus ook of je rijker of armer wordt.

Wie rijk wil worden, moet zijn netto vermogen kennen én moet zijn netto vermogen zien te verhogen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs