Nieuws / Artikelen met het woord

58124 artikelen gevonden. Artikel 30201 tot 30205
Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 25 juni 2013

(VIDEO) Europarlementsleden worden handtastelijk bij vragen over het onterecht opstrijken van dagvergoeding

Het Nederlandse shocklog Geenstijl richtte zijn pijlen de voorbije week op de activiteiten van de Europarlementariƫrs in Straatsburg en Brussel. Dat leverde twee 10-minuten durende filmpjes op die je moet zien om ze te kunnen geloven. Of, zoals blogger Marc Ernst op zijn Facebookpagina schreef:

'Men moet al een stevige believer zijn van het nut van de EU (wat ik ben, maar niet van deze EU) om geen Euroscepticus te worden.'

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 25 juni 2013

Goud: Beer vs Stier

VisualCapitalist stelde een infographic samen over de toekomst van de goudprijs. Welke impact hebben de rentevoeten op de goudprijs? Wat is de invloed van inflatie? Wat is de impact van de tragere economie vs de sterke vraag uit Chindia? Hoe ziet de toekomst eruit op korte termijn? Hoe ziet de toekomst er uit op lange termijn?

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 25 juni 2013

Nederlandse economie krimpt opnieuw harder dan verwacht

De Nederlandse economie is in het eerste kwartaal aanzienlijk sterker gekrompen dan verwacht. Dat blijkt uit een tweede raming die het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) vandaag publiceerde.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 25 juni 2013

De Chinese liquiditeitscrisis simpel uitgelegd

Het is moeilijk te begrijpen wat er nu precies aan de gang is in China. Er is een liquiditeitscrisis en een vertrouwenscrisis bij de banken, maar hoe die er gekomen is, is niet eenvoudig uit te leggen.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 25 juni 2013

Roland Koopman: Er moet nog wat lucht uit de markt

Er moet een nieuwe balans komen waarbij de beurskoersen reflecteren hoe de economie en beursfonden er voor staan. Roland Koopman laat zien hoe de beurs het dit jaar heeft gedaan en lijdt onder de vrees voor tegenvallende groei in China.