EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
49
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30201 tot 30205 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 2 augustus 2013

Grieks luchthavenpersoneel gaat staken

Werknemers op Griekse luchthavens zijn van plan volgende week te staken uit protest tegen de plannen van de overheid om 300 banen te schrappen bij het luchthavenpersoneel.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 2 augustus 2013

Waarom de technologiereuzen een interessante belegging zijn (Kijk op de week)

Amerikaanse aandelen blijven maar gaan. Er lijkt weinig of niets de Amerikaanse aandelenbeurs in de weg te leggen. En ondanks de forse stijging van de laatste jaren, en zeker na de zeer sterke stijging van de laatste maanden, blijft de waardering redelijk in orde. Er zit dus nog meer in de pijplijn. Er wordt al wel eens gezegd dat dit de meest gehate stierenmarkt is die er ooit is geweest. Dit komt waarschijnlijk omdat er iedere weer of dag wel ergens een gevaar om de hoek loert dat alles onderuit kan halen, maar toch gebeurt het niet. Waarom? Omdat we de kracht van de beurs onderschatten ten opzichte van andere factoren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 2 augustus 2013

3 trends die de BRICS kunnen vervangen

In 2001 werd de term BRIC S gelanceerd door Goldman Sachs economist Jim O’Neil. Hij creëerde hiermee een van de sterkste beleggingstermen van de laatste decennia. De groei van deze landen Brazilië, Rusland, India, China en later Zuid-Afrika was indrukwekkend en trok enorme hoeveelheden geld aan. Maar de rek is er uit bij deze landen. Welke sectoren kunnen de nieuwe trends worden de komende jaren?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 2 augustus 2013

Nederlandse overheid graait naar zijn pensioenen

Op vrijdag 12 juli 2013 is het kabinet akkoord gegaan met de nieuwe pensioenwet, die in 2015 zal ingaan. Het nieuwe stelsel zal de overheid 3 miljard euro opleveren. De wet was aan vervanging toe omdat jongeren teveel de pensioenlasten zouden moeten dragen. Volgens het kabinet Rutte kunnen pensioenpremies namelijk beter verlaagd worden en het verschil geconsumeerd, daar groeit de economie immers van.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 2 augustus 2013

Goud met een flinke sprong het weekend in!

Goud maakt tegen de meest negatieve meningen in een flinke sprong richting het weekend. De goudprijs dikte met 35 dollar aan tot 1315 dollar/ounce, waarmee de daling van de voorbije 48u teniet is gedaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs