EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30201 tot 30205 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 28 augustus 2013

Kredietverlening in eurozone krimpt verder

Kredieten aan bedrijven en huishoudens in de eurozone zijn in juli in het hoogste tempo gekrompen sinds de invoering van de euro. Dat blijkt uit cijfers die de Europese Centrale Bank (ECB) vandaag heeft gepubliceerd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 28 augustus 2013

Dreigend parkeerprobleem elektrische auto’s

Parkeerproblemen dreigen voor elektrische auto’s: er zijn steeds meer auto’s, maar nog niet genoeg laadpalen in grote steden.

Het Projectbureau Elektrisch Rijden (PBER) voorspelt dat de komende maanden het aantal elektrische auto’s in ons land ten minste zal verdubbelen. Dit betekent een wagenpark van 20.000 auto’s die met een stekker opgeladen dienen te worden.

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst op: woensdag 28 augustus 2013

Winnaar van de crisis: de seksindustrie.

Er zijn amper sectoren die niet worden geraakt door de crisis. Woninginrichting, mode en luxe artikelen hadden het allang moeilijk, maar nu komen zelfs voedingsmiddelen in het nauw.

Maar volgens De Gids van de Vara onttrekt één sector zich aan de algemene malaise: de seksindustrie, althans de makers en leveranciers van seksspeeltjes en -accessoires.

Lees verder op welingelichtekringen.nl
Geplaatst op: woensdag 28 augustus 2013

Dijsselbloem heeft een groot probleem

Dat was een harde conclusie en toen ik terugkwam in Nederland, na een lange periode zonder Nederlandse kranten, was ik benieuwd hoe het rapport in de media was gevallen. Tot mijn verbazing en ergernis heeft het rapport nauwelijks enige discussie of polemiek opgeleverd. Dat is jammer en zorgelijk.

Lees verder op bnr.nl
Geplaatst op: woensdag 28 augustus 2013

Lezersvraag: “Waar is al dat fysieke goud dan gebleven?”

Vandaag zat er een lezersvraag in de mailbox van beurs.com: "Waar is al dat fysieke goud dan gebleven?". Aangezien dit een goede vraag is, leek het mij beter om het antwoord via de site te geven. Het antwoord is in feite heel kort: "Ik weet het niet". Dit vraagt uiteraard wat meer uitleg.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs