EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
Bron: BNR.nl
30
kliks
28
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30231 tot 30235
Geplaatst op: vrijdag 5 juli 2013

'Meer dan 20% van de Egyptische economie is in handen van het leger'

Gianluigi GuerciaDoor president Morsi af te zetten heeft het Egyptische leger voorkomen dat de strijd tussen voor- en tegenstanders van de president een zeer gewelddadige ontknoping kreeg. De afgelopen twaalf maanden heeft de regering van Morsi geen enkele vooruitgang geboekt bij het oplossen van de enorme economische en sociale problemen in het land. Door de hoge jeugdwerkeloosheid en de oplopende inflatie blijft de situatie in Egypte explosief.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 5 juli 2013

Energiezuinige huurwoningen in 2020? Vergeet het maar!

Het was een mooi en nobel streven: alle huurwoningen in Nederland krijgen energielabel B opgeplakt in 2020. Dat zou betekenen dat huurders minder woonlasten gaan betalen door de daling van de energiekosten en uiteraard dat huurwoningen energiezuiniger worden. Maar de Woonbond luidt nu al de noodklok. Volgens de bond haken woningcorporaties in groten getale af. De grote boosdoener is (wederom) de verhuurdersheffing.

Lees verder op huurwoningen.nl
Geplaatst op: vrijdag 5 juli 2013

6 redenen om positief te zijn voor goud

Goudbugs blijven altijd in goud geloven en zien goudprijzen tot in de hemel, andere kopen goud als verzekering tegen onzekere tijden en voor die groep maakt de prijs niet uit en ten slotte zijn er diegene die goud zien als een barbaars relikwie en die de goudprijs liever zien dalen. Elke dag geeft elke groep andere redenen om zijn of haar gelijk te halen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 5 juli 2013

Banken wijzen huiseigenaren met betalingsachterstanden de deur

Banken behandelen huiseigenaren met betalingsachterstand zeer slecht

Banken behandelen huiseigenaren met betalingsachterstand zeer slecht

Banken halen dikke onvoldoendes voor de manier waarop ze omgaan met huiseigenaren die aangeven moeite te hebben met het betalen van de hypotheeklasten. In plaats van duidelijk advies te bieden, wijzen de meeste banken huiseigenaren slechts op de boeterente die ontstaat bij te late betaling. Van de 300 woningbezitters vindt de helft dat banken zeer slecht omgaan met huiseigenaren met betalingsachterstanden. Slechts een erbarmelijke 15% geeft de bank een voldoende.

Lees verder op koopwoningen.nl
Geplaatst op: vrijdag 5 juli 2013

“Forse correctie in goud was nodig voor volgende fase in de stierenmarkt”

Gary Savage, uitgever van Smart Money Tracker, denkt dat de huidige correctie in de goudprijs het begin is van de volgende fase in de stierenmarkt.Nu is goud klaar voor zijn bubbelfase. Gary Savage geeft commentaar en advies en heeft het de laatste jaren beter gedaan dan de meeste hedge funds, zo staat op 

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs