EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30231 tot 30235 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 12 augustus 2013

Corporatie betaalde interim-bestuurder half miljoen

De noodlijdende woningcorporatie WSG uit West-Brabant heeft interim-bestuurder Peter Ruigrok een maandsalaris betaald van zo'n 60.000 euro.

Dat ontdekte het Financieele Dagblad in het jaarverslag. In totaal streek Ruigrok in 2011 in 9 maanden ruim een half miljoen euro op.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: maandag 12 augustus 2013

JP Morgan dringend op zoek naar fysiek goud

JP Morgan blijft dringend op zoek naar fysiek goud voor zijn kluis van de Comex. JP Morgan is de bank waar de goudreserves van de Comex verdwijnen als sneeuw voor de zon. Vorige week moest JP Morgan dan ook inderhaast twee andere banken contacteren om aan fysiek goud te kunnen geraken, zo blijkt uit twee artikels van Zerohedge.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 12 augustus 2013

Roodstand duurder dan gedacht

Veel consumenten onderschatten de hoogte van de rente die ze over hun roodstand betalen. Rentetarieven tussen de 12% en 15% zijn gebruikelijk in de markt. Slechts een op de tien Nederlanders noemt dit als rentepercentage voor roodstand. Ook ziet de helft rood staan niet als een vorm van krediet. Dit blijkt uit onderzoek onder 511 consumenten in opdracht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Lees verder op estateplanningnieuws.nl
Geplaatst op: maandag 12 augustus 2013

Japanse economie groeit trager dan verwacht

Dat blijkt uit cijfers die de Japanse regering maandag bekend heeft gemaakt.

De economie is tussen april en juni met 0,6 procent gegroeid, wat de groei op jaarbasis op 2,6 procent brengt. Analisten gingen ervan uit dat het tweede kwartaal een groei zou opleveren van 3,6 procent. Na het eerste kwartaal bedroeg de groei op jaarbasis nog 4,1 procent.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 12 augustus 2013

Schulz: Het is allemaal de schuld van het neoliberalisme

Miljarden euro's en dollars gaan van in secondes van continent naar continent, zelfs als dat sluiting van fabrieken betekent, schrijft Schulz.

Willen we lessen trekken uit deze crisis, dan moet het roer radicaal om, weg van het neoliberalisme, schrijft de sociaaldemocratische voorzitter van het Europees parlement Martin Schulz.

Lees verder op trouw.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs