EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30246 tot 30250
Geplaatst op: maandag 15 juli 2013

Microsoft en Blackberry gaan prijzen verlagen

Technologiegiganten Microsoft en Blackberry hebben de prijzen van hun belangrijkste product verlaagd, in een poging om kopers te lokken. De tabletcomputer Surface RT is in de VS sinds deze week voor 349 dollar te koop. Bij de lancering was dat nog 150 dollar meer. De Blackberry-smartphone Z10 werd in koppelverkoop dan weer 49 dollar goedkoper, tot 150 dollar. Dat bericht de Britse zender BBC op zijn website.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 15 juli 2013

Fitch verlaagt rating noodfonds EFSF

Fitch heeft zijn kredietoordeel over het tijdelijke noodfonds EFSF met 1 stap verlaagd van AAA naar AA+. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 15 juli 2013

George Soros: “Technologie kan de plaats van financials innemen”

Vaak kan het zeer leerzaam zijn om het gedrag van de grote investeerders op de voet te volgen. 1 van de boegbeelden van investerend Amerika is de figuur van George Soros wiens gedrag in de mate van het mogelijke door heel wat particuliere beleggers gekopieerd wordt.

Op basis van zijn laatste transacties kan de huidige filosofie van Soros min of meer gereconstrueerd worden: techno’s kunnen de plaats van financials innemen. Banken lijken uit de gratie te zijn gevallen en met de industrials zou het dezelfde weg kunnen uitgaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 15 juli 2013

Goudpremies in Shanghai blijven hoog

Terwijl beleggers in het Westen nog amper enige appetijt hebben voor goud, loopt het in China storm voor het gele edelmetaal. Volgens de jongste berichten van Reuters lopen de premies op de Shanghai Gold Exchange op tot boven 30 dollar per ounce boven de prijszetting in Londen (spotmarkt).

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 15 juli 2013

Amerika herstelt: 68% meer voedselbonnen en 1% meer banen

Het herstel van de Amerikaanse economie is ver te zoeken. Sinds 2008 zijn er 68% meer aanvragen voor voedselbonnen, terwijl het aantal banen met een schamele 1% is toegenomen. Hoe kunnen we dit herstel noemen?

Lees verder op MarketUpdate.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs