Nieuws / Artikelen met het woord

57280 artikelen gevonden. Artikel 30261 tot 30265
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 31 mei 2013

Kwart Amerikanen kan geen eten veroorloven

Onderstaande matrix van onderzoeksbureau Pew Research laat zien dat 24% van de Amerikanen vorig jaar geen eten kon veroorloven. Ondertussen is het wel het land met het hoogste gemiddelde inkomen per hoofd van de bevolking. De inkomensongelijkheid moet er wel erg groot zijn...

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: vrijdag 31 mei 2013

Canadese munthuis ziet omzet sterk stijgen

De Royal Canadian Mint zag de omzet in de eerste drie maanden van dit jaar sterk toenemen. De verkoop van zilveren munten steeg met 65% ten opzichte van vorig jaar en de verkoop van gouden munten verdubbelde bijna. Beleggers kopen veel edelmetaal, ondanks de daling van de prijzen.

Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 31 mei 2013

IMF; yen waardevermeerdering is niet problematisch

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) meldt op vrijdag volledig achter de doelstelling van de centrale bank van Japan te staan om de inflatie op 2% te krijgen, door 'ingrijpende verbeteringen' aan zijn monetaire beleidskader. De in Washington gevestigde organisatie voegt daar aan toe de depreciatie van de yen ten opzichte van de Amerikaanse dollar niet als problematisch te beschouwen.

"Zolang de monetaire versoepeling binnenlandse doelstellingen nastreeft, en het gepaard gaat met uitgebreide begrotings- en structurele hervormingen, zien we de huidige depreciatie van de yen niet als problematisch", aldus het IMF in een afsluitende verklaring na zijn missie-overleg met Japan.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 31 mei 2013

Google Glass wordt een markt van 11 miljard dollar!

De hele wereld zit blijkbaar te wachten op de nieuwste technologische trends. Draagbare technologie staat op het punt om door te breken. Er is al veel over geschreven, maar de lancering van de eerste producten komt steeds dichter bij. Het reeds veelbesproken Google Glass zou in de sector van de draagbare technologie een markt van $ 11 miljard kunnen creëren.

De eerste Google Glass wordt pas over een jaar verwacht, maar analisten gaan er van uit dat de markt snel aan populariteit zal winnen. Zo zullen er tegen 2018 jaarlijks 21 miljoen stuks van Google Glass verkocht kunnen worden. Omgerekend aan een faire prijs van $ 500 per stuk geeft dit een jaarlijkse omzet voor Google van bijna $ 11 miljard.

Google creëert nu al een markt voor Google Glass

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 31 mei 2013

Indiase economie kent laagste groei in tien jaar

De Indiase economie is in het financiële jaar 2012-2013 met 5 procent gegroeid, het laagste groeicijfer in een decennium. Dat blijkt uit officiële cijfers.