Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 30266 tot 30270
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 30 mei 2013

Platina: Pas op voor mega-correctie!!

We hebben het op beurs.com al meermaals gehad over het potentieel van platina en palladium. De fundamenten voor beide edelmetalen zien er goed uit met een stijgende vraag, vooral vanuit China en een dalend aanbod, vooral bij de mijnen in Zuid-Afrika. Maar meester in technische analyse Peter L. Brandt ziet een groot gevaar voor de platinaprijs.

Bron: ad.nl
Geplaatst: donderdag 30 mei 2013

Inkrimpen overheid levert geen geld op

Hoogleraar Arnoud Boot ziet niets in het inkrimpen van de overheid om aan de benodigde 6 miljard euro aan extra bezuinigingen te komen die Brussel aan Nederland oplegt. 'Dat is 'peanuts'. Daar ga je de komende 5 jaar geen geld mee verdienen', zegt de econoom. Op korte termijn kun je als land toch niet zoveel, volgens Boot.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 30 mei 2013

De daling van de concurrentiekracht van de Nederlandse economie zet gestaag door, blijkt uit de jaarlijkse ranglijst met het concurrentievermogen van landelijke economieen van de Zwitserse business school IMD.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 30 mei 2013

Amerikaanse economie kent groei van 2,4 procent

De Amerikaanse economie is in het eerste kwartaal op jaarbasis met 2,4 procent gegroeid. Dat blijkt uit een tweede raming van het Amerikaanse ministerie van Handel.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 30 mei 2013

'Meer hoofdpijn van beleggen in goud dan wijn'

De prijzen van wijn zijn de afgelopen drie jaar verdrievoudigd. Sinds begin januari deed wijn het veel beter dan beleggen in goud.