EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
63
kliks
32
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30266 tot 30270
Geplaatst op: woensdag 3 juli 2013

De Fed betaalt de banken om het geld niet uit te lenen

QE wordt nog steeds aangewend om de economische activiteit te stimuleren. Indien al dit geld effectief in de economie terecht zou komen, had dit zonder twijfel voor de nodige inflatie gezorgd. Het uitblijven van inflatie komt dan ook voornamelijk doordat het geld niet in de economie terecht komt, maar terug bij de Fed geplaatst wordt. En de banken krijgen daar nog rente voor ook zegt

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 3 juli 2013

Waarom de dollar zo sterk is en waarom het nog steeds verdoemd is

Met al het printen van verse dollars de laatste jaren, zijn er vele die dachten dat de Amerikaanse dollar snel in elkaar zou zakken. Maar niets is minder waar. De dollar-index steeg de laatste twee jaar met meer dan 12 procent. En toch dreigen er nog voldoende gevaren om de hoek die het einde van de Amerikaanse dollar kunnen inluiden, aldus 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 3 juli 2013

Olieprijzen stijgen wegens onrust in Egypte

Het aanhoudende protest tegen de Egyptische president Mohamed Morsi zorgt samen met de daarmee gepaard gaande escalatie van het geweld en machtsstrijd voor hogere olieprijzen. De prijs voor een vat van de soort West Texas Intermediate (WTI) gaat voor de eerste keer in negen maanden boven de kaap van 100 dollar per vat.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 3 juli 2013

Portugese rente stijgt tot boven 7 procent

De rente op 10-jarige Portugese staatsobligaties loopt voor het eerst sinds december vorig jaar op tot boven de 7 procent. 

De stijging met 0,4 procentpunt ten opzichte van dinsdag volgde op het opstappen van de ministers Paulo Portas (Buitenlandse Zaken) en Vitor Gaspar (Financiën).

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 3 juli 2013

Zal Apple hiermee opnieuw de wereld veroveren?

Apple zit al geruime tijd in de hoek waar de klappen vallen. Het aandeel zit al lange tijd in een dalende trend. Het gebrek aan innovatieve producten is hier ook niet vreemd aan. Maar wie Apple al langer kent dan vandaag, weet dat Apple geen nieuwe producten zal lanceren tenzij het de wereld met verstomming kan doen slaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs