Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 30286 tot 30290
Bron: ad.nl
Geplaatst: donderdag 30 mei 2013

Inkrimpen overheid levert geen geld op

Hoogleraar Arnoud Boot ziet niets in het inkrimpen van de overheid om aan de benodigde 6 miljard euro aan extra bezuinigingen te komen die Brussel aan Nederland oplegt. 'Dat is 'peanuts'. Daar ga je de komende 5 jaar geen geld mee verdienen', zegt de econoom. Op korte termijn kun je als land toch niet zoveel, volgens Boot.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 30 mei 2013

De daling van de concurrentiekracht van de Nederlandse economie zet gestaag door, blijkt uit de jaarlijkse ranglijst met het concurrentievermogen van landelijke economieen van de Zwitserse business school IMD.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 30 mei 2013

Amerikaanse economie kent groei van 2,4 procent

De Amerikaanse economie is in het eerste kwartaal op jaarbasis met 2,4 procent gegroeid. Dat blijkt uit een tweede raming van het Amerikaanse ministerie van Handel.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 30 mei 2013

'Meer hoofdpijn van beleggen in goud dan wijn'

De prijzen van wijn zijn de afgelopen drie jaar verdrievoudigd. Sinds begin januari deed wijn het veel beter dan beleggen in goud.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 30 mei 2013

'Transactietaks tien keer lager'

De voorgestelde heffingen op financiƫle transacties worden mogelijk flink teruggeschroefd. De Europese Commissie voorziet namelijk veel minder geld op te halen met deze taks.

Volgens persbureau Reuters zal de EC niet 35 miljard maar 3,5 miljard euro ophalen met de financiƫle transactietaks (FTT).