EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30291 tot 30295
Geplaatst op: woensdag 3 juli 2013

Vrijhandelsgesprekken gaan door ondanks spionage.

De gesprekken tussen de Europese Unie en de Verenigde Staten over een vrijhandelsakkoord kunnen volgende week doorgaan ondanks de berichten over de vermeende spionage van EU-gebouwen door de Amerikaanse autoriteiten. Dit zal het begin van de EU-VS-handelsgesprekken niet belemmeren, zei een woordvoerder van de Europese Commissie dinsdag. Het onderwerp is besproken tijdens de gebruikelijke vergadering van Europees Commissarissen eerder op de dag.

Lees verder op parool.nl
Geplaatst op: woensdag 3 juli 2013

China weet armoede met 80% te verminderen

China is een groot succesverhaal in de strijd voor voedselzekerheid. Dat blijkt uit een rapport van de Verenigde Naties, dat jaarlijks de vooruitgang meet op het vlak van ontwikkeling.

De Verenigde Naties meten jaarlijks de vooruitgang op weg naar de millenniumdoelen (MDG’s),  acht meetbare doelstellingen in de strijd tegen armoede, analfabetisme, milieuvervuiling en de discriminatie van vrouwen tegen 2015. Gisteren (maandag) werd het rapport voor 2013 (pdf) gepubliceerd.

Lees verder op happynews.nl
Geplaatst op: woensdag 3 juli 2013

Griekenland huurt Goldman en Rothschild in 'om economie te helpen'

Het in een schuldencrisis verkerende Griekenland heeft maffiabank Goldman Sachs en de internationale bankiersfamilie Rothschild ingehuurd om het economische tij in het land te keren.

Volgens persbureau Reuters heeft het Griekse reddingsfonds voor banken (HFSF) de hulp van deze bankiersmaffia ingeschakeld om twee banken te verkopen.

Lees verder op niburu.nl
Geplaatst op: woensdag 3 juli 2013

Strengere regels op komst voor grootbanken VS

De Fed stemde eerder op de dag in met de invoering van de international afgestemde regels uit het zogeheten Basel III-akkoord in de VS.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: dinsdag 2 juli 2013

Merkel: Griekse schuldenlast blijft houdbaar

De Duitse bondskanselier Angela Merkel verwacht niet dat het nodig zal zijn de schuldenlast van Griekenland verder af te schrijven. Dat laat ze weten in een interview met de Duitse krant SĂĽddeutsche Zeitung.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs