Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 3031 tot 3035
Bron: The Bullion House
Geplaatst: zondag 25 december 2016

Goud zag langste daling sinds 2004

Goud heeft een van de slechtste periodes in twaalf jaar tijd achter de rug. Ondanks dat de goudprijs......

Bron: Marketupdate
Geplaatst: zaterdag 24 december 2016

Monte dei Paschi binnenkort genationaliseerd?

De kans dat Monte dei Paschi binnenkort gedeeltelijk of volledig in handel van de staat terechtkomt is zeer groot. De Italiaanse regering is namelijk bereid €21 miljard te investeren in het herkapitaliseren van de bank, waardoor obligatiehouders en vermogende spaarders buiten schot blijven. Donderdag liet de noodlijdende bank al weten dat het niet zal lukken om de benodigde €5 miljard aan nieuw kapitaal bij beleggers op te halen.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 23 december 2016

Documentaire: The war you donít see

Oorlogspropaganda van de Westerse media speelt een belangrijke rol in de beïnvloeding van de publieke opinie. Door middel van manipulatieve en eenzijdige berichtgeving blijven de donkere kanten van alle Amerikaanse oorlogen van de afgelopen decennia onderbelicht en zien we vooral datgene wat de overheid ons wil laten zien.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 23 december 2016

Rusland blijft goud kopen: 31 ton in november

Rusland heeft in november 31 ton goud aan haar reserves toegevoegd, zo blijkt uit de laatste cijfers van de centrale bank. Daarmee groeit de totale goudreserve naar 1.614,27 ton, goed voor een zesde plaats op de ranglijst van landen met de grootste goudvoorraden. Sinds het begin van dit jaar heeft Rusland al bijna 200 ton van het edelmetaal aan haar reserves toegevoegd, vergelijkbaar met de totale aankopen van heel 2015.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 23 december 2016

Deutsche Bank betaalt $7,2 miljard boete voor hypotheekzwendel

Deutsche Bank betaalt het Amerikaanse ministerie van Justitie een boete van $7,2 miljard voor het bundelen en doorverkopen van dubieuze hypotheken. De bank verkocht in de aanloop naar de financiële crisis op grote schaal beleggingsproducten die als veilig verkocht werden, maar die in werkelijkheid zeer risicovol waren. Institutionele beleggers verloren miljarden op deze beleggingen, die na de crash van de huizenmarkt in de Verenigde Staten zo goed als waardeloos werden.