EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30301 tot 30305 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 9 augustus 2013

Yesterday, it was HSBC. Today, the lucky respondent to JPM's polite gold 'procurement' request, is the second "fullest" New York commercial gold vault: Scotia Mocatta.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: vrijdag 9 augustus 2013

Sparen met goud en zilver

Goudvergelijken.nl | Vergelijk nu voor de beste goud en zilver prijzen!

Goudvergelijken.nl | Vergelijk nu voor de beste goud en zilver prijzen!

James Turk is de directeur van de Goldmoney Foundation. In oktober 2003 voorspelde hij voor de – toen – komende tien jaar een fysiek zilver tekort tegen 2013/2015 en een prijs van – houd u vast – 400 dollar voor zilver en 8000 dollar voor goud. Het was geen natte-vinger-werk want Turk geldt als een wereldwijde autoriteit op het gebied van de edelmetalen en dergelijke mensen kletsen niet uit  hun nek; ze hebben immers een waardevolle reputatie te bewaken. Toch zit hij er vooralsnog flink naast, al is het natuurlijk nog lang geen 2015.

Lees verder op goudvergelijken.nl
Geplaatst op: vrijdag 9 augustus 2013

Waarom de vraag naar olie snel instort...

De globale vraag naar olie nadert zijn piek, stelt The Economist. Het liberale magazine spreekt hiermee het Internationaal Energieagentschap (IEA), de Amerikaanse Energy Information Administration en alle grote oliebedrijven tegen, maar de redactie lijkt erg zeker van haar stuk.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 9 augustus 2013

Het Suikerfeest is een gemiste kans voor de handel

© anp.Het Suikerfeest is een gemiste kans voor de handel. Grote winkelketens en winkelcentra in de grote steden laten dit feest, dat het eind van de vastenmaand ramadan markeert, links liggen. Dat blijkt uit donderdag gepubliceerd onderzoek van het adviesbureau Labyrinth/Extenzio.

Lees verder op volkskrant.nl
Geplaatst op: vrijdag 9 augustus 2013

Biflatie Bulletin : Spaargeld steeds minder waard

Voor wie geen spaargeld bijeen krijgt…maar voor wie dat wel nog kan ook slecht nieuws.  Met een inflatie van 3,1 procent in Nederland valt er niet tegenop te sparen.  De koopkracht daalt dus allengs, ook al omdat de lonen niet mee stijgen.

Wie meer dan 20.000 euro op de bank kan zetten betaalt dan nog 1,2 procent belasting, wat vaak gelijk is aan de geboden intrest.  Sparen is out, sparen is fout – gaat de overheid in deze nog gelijk krijgen op een nare, verwrongen manier?

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs