Nieuws / Artikelen met het woord

57852 artikelen gevonden. Artikel 30306 tot 30310
Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 13 juni 2013

Euro op hoogste peil sinds februari

De koers van de euro blijft vandaag stijgen. In de vroege handel kost de Europese eenheidsmunt 1,3383 dollar, waarmee de koers van midden februari geëvenaard wordt.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 13 juni 2013

'RBS stopt met de turbo's'

RBS stopt met de turbo's. De Britse bank maakte vanochtend bekend te stoppen met alle beleggingsproducten die zich op de particuliere belegger richten, zo meldt zakenzender CNBC. In Nederland is het bekendste product van RBS de turbo. Hoogstwaarschijnlijk wordt het onderdeel dat die turbo's ontwikkelt verkocht.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 13 juni 2013

Bloedbad in Azië!

Het ging er heftig aan toe vannacht op de beurzen in Azië. De verkoopdruk kwam met name uit Japan, waar de Nikkei 225 een mokerslag van 6% incasseerde.

Door de ravage in Japan werden ook de beurzen in China meegesleurd in de verkoopgolf, waarbij de Shenzhen en Shanghai index 3 à 4 procent lager doken.

De Europese beurzen reageerden negatief op het spektakel: het belooft een dieprode beurs dag te worden…

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 13 juni 2013

Marc Faber: “Zelfs QE99 zal de economie geen meter vooruit helpen”

Marc Faber kennen we natuurlijk van zijn maandelijkse investeringsbrief “The Gloom Boom & Doom Report” waarin de man ongezouten zijn kritiek op alles en nog wat spuit. Een vrolijke jongen is Faber nooit geweest en zal hun waarschijnlijk ook nooit worden.

We weten inmiddels allemaal dat Faber geen goed woord over heeft voor de Amerikaanse centrale bank allemaal heeft gedaan. Zelfs QE99 zal de U.S. economie geen meter vooruit helpen, tenminste wanneer we Marc Faber mogen geloven. Hij gelooft dus helemaal niet dat het inkopen van obligaties de economie vooruit zal helpen.

De markten zijn geobsedeerd door quantitative easing

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 13 juni 2013

Hebt u uw kooplijstje voor aandelen al bij de hand?

De beurskoersen hebben al een aardige rit achter de rug, maar ze lijken door niets of niemand te stuiten in hun vaart. Stephen Weiss van Short Hills Capital, ziet ruimte voor een volgend been aan de hausse-fase, vooral nu de Amerikaanse werkloosheidscijfers achter de rug zijn.

Die staan namelijk een verdere stijging van de beurskoersen niet in de weg, want ze waren uiteindelijk vlees noch vis. De jobcreatie was groot genoeg om geen QE4 te verwachten en anderzijds klein genoeg om een terugkrabbelen van de Fed te veronderstellen.

Geen grote uitverkoop geweest