EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
52
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30306 tot 30310 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 16 augustus 2013

Cijfers Kadaster over toename aantal verkochte woningen geven vertekend beeld

Het juichbericht van het Kadaster dat er 30% meer woningen verkocht zijn wordt door alle media klakkeloos overgenomen. Wat de media er echter niet bij vermelden is dat er vergeleken wordt met juli 2012. Dat was de slechtste maand juli ooit qua woningverkopen. Omdat juli 2012 ernstig beïnvloed werd door de veranderende wetgeving is het interessant te kijken naar juli 2011. Toen waren er zo’n 7,4% meer transacties dan juli dit jaar. Dat betekent dat we nog steeds in een fors dalende trend zitten.

Lees verder op waarheidzoeker.nl
Geplaatst op: vrijdag 16 augustus 2013

Dieptepunt van de goudprijs achter de rug?

Het zou zomaar kunnen dat het dieptepunt van de goudprijs achter de rug is. Het heeft alles te maken met het sentiment. Wanneer iedereen bearish is, alleen nog maar lagere koersen verwacht – dàt is meestal het dieptepunt. Immers: iedereen heeft dan reeds verkocht. Net zoals het tegengestelde waar is: wanneer de verwachting van de markt uitsluitend bullish is, rest er niemand meer om te kopen, en ook dan krijg je een omslag. Op vrijdagochtend schommelt de koers van goud rond de $1360 per troy ounce. De prijs zilver staat momenteel op $23,- per 31,1 gram.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 16 augustus 2013

De kans is groot dat de S&P 500 gaat dalen de komende maanden

Wat doe je als een man die al meerdere malen miljarden heeft verdiend aan zijn posities inzet op een daling van de S&P 500? Volgen? Georges Soros heeft zijn put-opties op de S&P 500 massaal opgetrokken en anticipeert hiermee op een daling van de index voor Amerikaanse aandelen. En Soros heeft het dikwijls bij het juiste eind, aldus MarketWatch.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 16 augustus 2013

Inflatie in eurozone blijft stabiel op 1,6 procent

De inflatie in de eurozone is vorige maand stabiel gebleven op 1,6 procent, ondanks een stijging van de voedselprijzen. Dat blijkt uit een mededeling van het Europese bureau voor de statistiek Eurostat. Voorts steeg het handelsoverschot van de eurozone in juni tot 17,3 miljard euro.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 16 augustus 2013

Kies voor dividendaandelen en herinvesteer!

Aandelen die een relatief hoog dividend uitbetalen mogen zich logischerwijs in een grote populariteit verheugen. Een bedrijf dat een hoog dividend uitbetaalt, geeft aan dat het aandacht heeft voor zijn aandeelhouders. Die aandeelhouders worden bij wijze van spreken in de watten gelegd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs