EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
31
kliks
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30326 tot 30330 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 1 augustus 2013

Spanje heeft een oplossing voor zijn vastgoedcrisis

Spanje heeft te maken met de zwaarste vastgoedcrash uit zijn geschiedenis. Sinds 2007 zijn de huizenprijzen al met 35 procent gedaald. Analisten verwachten dat het daar niet bij zal blijven, de huizenprijzen kunnen tot 50 procent corrigeren. Dit is slecht nieuws voor de nu al zwaar getroffen economie. Maar Spanje heeft een oplossing: de overtollige huizen terug afbreken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 1 augustus 2013

Nederlander vlucht voor hoge accijnzen

Aan de ministers van Financiën van België en Duitsland lijkt de crisis voor een belangrijk deel voorbij te gaan. Ze zijn druk bezig met geld te tellen. De twee landen ontvangen honderden miljoenen euro’s aan accijnzen die eigenlijk voor de Nederlandse schatkist bedoeld zijn.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: donderdag 1 augustus 2013

Nederlandse en Belgische centrale bank namen nazigoud in bewaring

De Nederlandsche Bank en de Nationale Bank van België hebben aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog besmet nazigoud in bewaring genomen. Dat meldt de Volkskrant. De krant baseert zich op een tot voor kort geheim rapport uit 1950 dat de Britse centrale bank deze week op internet publiceerde.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 1 augustus 2013

De laatste keer in deze situatie steeg goud 71 % op 13 maanden

Volgens Dennis Gartman hebben we de bodem voor goud gezien. Hij is momenteel koper van goud en zal dit blijven doen. Gartman is een trader en kijkt graag naar het sentiment. Het sentiment was zo negatief rond goud dat de prijs alleen maar kon stijgen. Dat is hetgeen we nu zien. De laatste keer dat het sentiment rond goud zo slecht was, steeg de goudprijs 71 % op 13 maanden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 1 augustus 2013

Accijns lekt met honderden miljoenen weg naar buurlanden

Duitsland en België ontvangen honderden miljoenen euro´s aan accijnzen die eigenlijk voor de Nederlandse schatkist bedoeld zijn...

Lees verder op telegraaf.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs