EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
33
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30341 tot 30345
Geplaatst op: dinsdag 2 juli 2013

Autoverkoop holt achteruit

De autoverkoop in Nederland holt achteruit door de crisis. In de eerste helft van dit jaar werden ruim 36 procent minder nieuwe auto's verkocht vergeleken met dezelfde periode vorig jaar. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 2 juli 2013

Ook een enorme rush naar fysiek koper

Er is niet alleen een ware rush naar fysiek goud in China door de forse daling van de goudprijs, er is ook een rush gaande naar fysiek koper door de forse daling van de koperprijs. Aziatische landen, met China op kop, maken gretig gebruik van zwakke papieren prijzen om fysieke grondstoffen in te slaan, aldus

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 2 juli 2013

India importeert nu 1/2 van de globale jaarproductie van zilver

Wat is de grote winnaar van de "war on gold" in India denk je? Inderdaad, zilver. Nu de Indische overheid steeds meer de aankoop van goud aan banden wil leggen, zijn de Indiërs verplicht over te stappen op de zwarte markt voor goud of … naar zilver. De vraag naar zilver is de laatste maanden geëxplodeerd.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 2 juli 2013

Spaanse premier: Ergste van crisis is achter de rug

Het aantal werklozen in Spanje is in juni iets gedaald, bij het begin van het toeristische hoogseizoen. Volgens de Spaanse premier Mariano Rajoy is dit het begin van een dalende trend, omdat volgens hem het ergste van de crisis achter de rug is.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 2 juli 2013

Amerikaanse bedrijven betalen slechts één derde wettelijk belastingstarief

Volgens een nieuwe studie betaalden grote, winstgevende bedrijven in de Verenigde Staten in 2010 gemiddeld slechts 12,6 procent belastingen op hun wereldwijde winsten. Wettelijk gezien ligt het belastingstarief hiervoor nochtans op 35 procent.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs