Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 30341 tot 30345
Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 29 mei 2013

Invallen in onderzoek miljoenenoplichting ABN

In een onderzoek naar een mogelijke miljoenenoplichting van ABN Amro, heeft de FIOD dinsdag in Nederland en op Bonaire 22 woningen en bedrijven doorzocht.

Daarbij zijn administratie, luxe auto's, een boot, vier pick-ups, meerdere scooters en 20.000 euro aan contant geld in beslag genomen. Dat heeft het functioneel parket van Openbaar Ministerie (OM) woensdag bekendgemaakt.

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 29 mei 2013

't Gat in de markt: Oude rotten voor een spotprijs

Kurt Hamming, mede-oprichter van Browncow, de internetmarktplaas waar bedrijven op zoek kunnen naar gepensioneerde experts. Foto Browncow

Veel gepensioneerden zitten thuis op de bank, terwijl ze boordevol kennis zitten die ze maar al te graag willen delen. Bedrijven kunnen daarvan profiteren denkt Kurt Hamming van Browncow. “De consultant of jurist waar je vorig jaar nog 400 euro per uur voor betaalde,  helpt je na zijn pensioen voor een fractie van dat bedrag ”.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 29 mei 2013

Griekse economie gaat in 2014 weer groeien

De economie van Griekenland zal in 2014 weer groeien, maar de coalitieregering moet eerst het tempo van de hervormingen die dat herstel bevorderen, opvoeren. Dit schrijft de centrale bank van het land woensdag in zijn jaarrapport.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 29 mei 2013

Mugabe wil een goudstandaard voor Zimbabwe

Mugabe wil een goudgedekte valuta lanceren die stabiel is en die internationaal geaccepteerd zal worden. De munt moet het gebruik van buitenlandse valuta als Amerikaanse dollars in eigen land overbodig maken. In 2009 voerde Mugabe al gesprekken met Gaddafi over een goudgedekte valuta voor het Afrikaanse continent.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 29 mei 2013

Crisis treft vooral gezinnen met kinderen en huurders

De economische en financiële crisis verslechtert vooral de situatie van kinderen en de gezinnen waarin ze opgroeien. De situatie van ouderen is licht aan de beterhand. Dat besluit de federale overheidsdienst Sociale Zekerheid in haar jaarlijks rapport in kader van de Europa 2020-strategie. Opvallend is dat de toename van het risico op armoede of sociale uitsluiting zich uitsluitend bij huurders toont.