EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3036 tot 3040 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 31 augustus 2017

Financiële privégegevens van duizenden op straat

Niet vreemd dat cryptovaluta de afgelopen jaren een enorme opmars kenden: privacy blijft een groot goed.

De miljardenindustrie in big data veranderd daar niets aan, hoewel consumenten de uiteindelijke impact daarvan zullen blijven onderschatten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 31 augustus 2017

S&P waarschuwt voor mogelijke gevolgen 'shutdown' overheid VS

Een mogelijke 'shutdown' van de Amerikaanse overheid kan flinke gevolgen hebben voor de economie in de Verenigde Staten.

Een mogelijke 'shutdown' van de Amerikaanse overheid kan flinke gevolgen hebben voor de economie in de Verenigde Staten.

Kredietbeoordelaar Standard & Poor's (S&P) heeft uitgerekend dat het per week minstens zo'n 6,5 miljard dollar schade oplevert als Washington zijn ambtenaren naar huis stuurt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 31 augustus 2017

ABN Amro verhoogt koersdoel goud naar $1.300

Analist Georgette Boele van de ABN Amro heeft haar koersdoel voor goud naar boven bijgesteld, omdat de fundamentals voor het edelmetaal weer wat positiever zijn geworden. De goudprijs brak deze week voor het eerst sinds november vorig jaar door het weerstandsniveau van $1.300 per troy ounce, wat door veel analisten gezien wordt als een zeer positief signaal voor de edelmetalen.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: donderdag 31 augustus 2017

Noord-Korea geniet een vorm van straffeloosheid. Een verontrustende vaststelling

De Veiligheidsraad van de Verenigde Naties heeft dinsdagavond de Noord-Koreaanse raketlancering boven Japan met klem en unaniem veroordeeld. Maar nieuwe sancties tegen het regime van Kim Jong-un werden niet uitgevaardigd.

In de Franse krant La Voix du Nord denkt Marianne Perron-Doise, een specialiste in strategisch onderzoek aan de Franse École militaire, dat Noord-Korea vandaag van een gevoel van straffeloosheid profiteert en er in is geslaagd om twijfel te zaaien omtrent de capaciteit van Washington om zijn bondgenoten in de regio te beschermen:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 31 augustus 2017

Italië blijft bijzonder gevaar voor Eurozone

De Economie binnen de Eurozone is terug volop aan het aantrekken waarbij onder meer de Euro en tal van beleggers euforisch reageren. Desondanks dit alles wordt vaak vergeten dat naast het failliete Griekenland een andere grote economie blijft flirten met een default, namelijk Italië.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs