Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 30351 tot 30355
Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 29 mei 2013

Invallen in onderzoek miljoenenoplichting ABN Amro

In een onderzoek naar een mogelijke miljoenenoplichting van ABN Amro, heeft de FIOD dinsdag in Nederland en op Bonaire 22 woningen en bedrijven doorzocht.

Daarbij zijn administratie, luxe auto's, een boot, vier pick-ups, meerdere scooters en 20.000 euro aan contant geld in beslag genomen. Dat heeft het functioneel parket van Openbaar Ministerie (OM) woensdag bekendgemaakt.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 29 mei 2013

OESO somber over Nederlandse economie

Dat voorspelt de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) in de woensdag gepresenteerde World Economic Outlook.

De OESO verwacht een economische krimp van 0,9 procent voor Nederland in 2013. Daarmee is de denktank van de geïndustrialiseerde landen somberder dan het Centraal Planbureau (CPB) en het Internationaal Monetair Fonds (IMF), die eerder dit jaar een krimp met 0,5 procent voorspelden.

Bron:
Geplaatst: woensdag 29 mei 2013

Hedgefondsen waren in vijf jaar niet zo negatief over goud

Sentiment goud onder hedgefondsen op laagste punt in vijf jaar

Hedgefondsen zijn in vijf jaar tijd niet zo negatief geweest over goud als nu. Ondanks het stimuleringsprogramma van de Federal Reserve en de monetaire experimenten in Japan laten vermogensbeheerders het edelmetaal links liggen. De grote prijsdaling van april leverde een volatiliteit op waar niet alle fondsbeheerders zich aan willen wagen. Bij voorkeur belegger ze in aandelen en obligaties, die de laatste tijd een beter rendement behaalden dan goud.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 29 mei 2013

Opnieuw minder bedrijfskredieten in eurozone

Banken hebben in april opnieuw minder leningen verstrekt aan bedrijven in de eurozone dan een jaar eerder. Dat blijkt uit cijfers die de Europese Centrale Bank heeft gepubliceerd.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 29 mei 2013

Peugeot onderhandelt over extra besparingen

De Franse autofabrikant PSA Peugeot Citro├źn is onderhandelingen begonnen met de vakbonden over verdere kostenbesparingen.

Volgens Franse media wil het bedrijf jaarlijks 100 miljoen euro aan extra kosten besparen.