Nieuws / Artikelen met het woord

57289 artikelen gevonden. Artikel 30356 tot 30360
Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 29 mei 2013

AFM waarschuwt voor misleidende beleggingsreclames

Consumenten moeten zich niet laten verleiden door reclames voor financiële producten als verzekeringen en beleggingen, waarin de indruk wordt gewekt dat het gaat om een alternatief voor sparen.

In werkelijkheid gaat het om producten waaraan grote risico's kleven en waaraan soms ook hogere kosten vastzitten. Dat liet de Autoriteit Financiële Markten (AFM) woensdag weten.

Bron: parool.nl
Geplaatst: woensdag 29 mei 2013

Kloof tussen arm en rijk groter geworden in Amsterdam

Periferie verarmt, centrum wordt rijker // © anpHet welzijnsniveau in Amsterdam is sinds 2000 gestegen, maar alleen hoogopgeleiden hebben daarvan geprofiteerd. De tweedeling tussen arm en rijk neemt toe. Ook wonen hoogopgeleiden steeds vaker binnen de ring en laagopgeleiden erbuiten.

Dat zegt Jeroen Slot van bureau Onderzoek en Statistiek (O+S). 'Het gemiddelde welzijnsniveau is bij hooggeschoolden toegenomen, terwijl het bij laag- en middelbaar geschoolden stabiel bleef.' Vanavond spreken Slot en andere onderzoekers over Amsterdam tijdens Destaat van de stad in de Stadsschouwburg.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 29 mei 2013

Brussel geeft Spanje uitstel tot 2016

Spanje, Frankrijk, Portugal en Slovenië mogen langer de tijd nemen om hun begrotingstekort te laten voldoen aan de Europese regels. Dat heeft de Europese Commissie woensdag bepaald.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 29 mei 2013

Nieuw-Zeeland en China praten over valuta inwisselbaarheid

China en Nieuw-Zeeland zijn met elkaar in gesprek over een samenwerkingsverband. Ze willen ervoor zorgen dat hun valuta direct met elkaar inwisselbaar zijn om op die manier kosten te kunnen besparen gezien de groeiende handelsbetrekkingen tussen de beide landen. Dat bevestigde het ministerie van de Nieuw-Zeelandse premier John Key.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 29 mei 2013

Schraap al je durf en moed bij elkaar, het is tijd voor dit…

David Banister van ETF Daily News somt 8 redenen op die aantonen dat goudmijnaandelen in de grootste dip in tientallen jaren zitten. Hij acht het moment rijp om alle moed bij elkaar te schrapen en in te stappen in de goudmijnaandelen. Als iets zo negatief wordt benaderd, is de tijd daar om in te stappen.