EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30356 tot 30360 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 14 augustus 2013

Kabinet laat gemiddeld € 13,5 miljard per jaar aan inkomsten lopen

Op Prinsjesdag 2013 zal het kabinet Rutte ons vertellen hoe de 6,3 miljard aan extra bezuinigingen doorgevoerd zullen worden. Dat de bezuinigingen tot nu toe voornamelijk bestaan uit lastenverzwaringen voor de burger is algemeen bekend. De gevolgen kennen we ook: minder besteedbaar inkomen, minder vertrouwen en dus minder consumptieve bestedingen, met als resultaat een stagnerende economie. Het gevolg daarvan is dan weer verminderde belastinginkomsten voor de staat, waardoor de staatsschuld verder oploopt enz. enz.

Lees verder op gewoon-nieuws.nl
Geplaatst op: dinsdag 13 augustus 2013

Economisch herstel???

Onlangs is bekend geworden dat de inflatie in NL voor de zoveelste keer is gestegen naar een niveau van 3,1 procent. Een hogere inflatie die hand in hand gaat met deflatie betekent rampspoed voor de (werkende) middenklasse. Hoeveel slechter zou het nog kunnen? Terwijl door deflatie de waarde van je eigen woning in waarde omlaag gaat, zie je tegelijkertijd dat van je zuurverdiende loon elke maand minder overblijft. Er ontstaat bij steeds meer mensen elke maand een groter tekort.

Lees verder op biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 13 augustus 2013

Fiscus op zoek naar tweede huis in het buitenland

Fiscus op zoek naar tweede huis in het buitenland

Fiscus op zoek naar tweede huis in het buitenland

De Belastingdienst wil nu ook afspraken maken met Marokko en Turkije over het automatisch uitwisselen van gegevens over vastgoed. Zo kunnen Nederlandse belastingplichtigen die een huis of ander onroerend goed in Marokko of Turkije niet hebben opgegeven bij de fiscus, worden aangepakt.

Lees verder op mondi.nl
Geplaatst op: dinsdag 13 augustus 2013

Tien onmisbare regels voor iedere belegger

Wat moeten beginnende beleggers nu doen, vraagt Lance Roberts, CEO van Street Talk Advisors, zich af op Pragmatic Capitalism. De markten worden omhoog gedreven door vrijgevige centrale bankiers en willen niet meer geloven dat de opmars gestuit kan worden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 13 augustus 2013

De OnVerenigde Staten van Europa in 2 grafieken

Nu het economisch herstel lijkt ingezet en idereen hoopt dat de Duitse verkiezingen stabiliteit in de eurozone zullen brengen is het niet slecht even de structurele problemen van de EU in herinnering te brengen.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs