EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30361 tot 30365 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 7 augustus 2013

Belgische economie heeft dit jaar ruim 16.000 bedrijven verloren

In totaal hebben tijdens de eerste zes maanden van dit jaar in België 52.859 bedrijven de deuren gesloten. Faillissementen leidden tot het verdwijnen van 5.824 bedrijven, terwijl 47.035 ondernemingen zelf beslisten hun activiteiten stop te zetten. Dat blijkt uit cijfers van het handelsinformatiebureau B-Information en het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen (NSZ). Er werden tijdens de eerste zes maanden van dit jaar ook 36.218 nieuwe ondernemingen opgestart. In totaal heeft de Belgische economie tijdens de eerste jaarhelft dan ook 16.641 bedrijven verloren. Tijdens de eerste helft van vorig jaar werd een nettoverlies van 10.771 ondernemingen opgetekend. Twee jaar geleden bleef het nettoverlies tijdens diezelfde periode beperkt tot 2.995 sluitingen. De cijfers schetsen volgens de zelfstandigenorganisatie duidelijk een beeld van een verslechterd ondernemersklimaat. Door de onstabiele economische omstandigheden moet volgens de organisatie ook niet snel een kentering worden verwacht. (MH)

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 7 augustus 2013

Rijksoverheid blijkt corrupt

Interne accountants bij de rijksoverheid hebben aangetoond dat de boekhouding een grote chaos is, een situatie die met de maffia te vergelijken is. Maar liefst 472.000 euro werd ongecontroleerd overgemaakt op de rekeningen van bedrijven en particulieren, een grabbelton die z’n weerga niet kent. Dit is nog maar het topje van de ijsberg.

Lees verder op fuzzyfun.nl
Geplaatst op: woensdag 7 augustus 2013

Bank of England koppelt rente en werkloosheid

De Britse centrale bank handhaaft de huidige lage rente in ieder geval zolang de werkloosheid in Groot-Brittannië hoger is dan 7 procent. Dat maakte de Bank of England woensdag bekend.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 7 augustus 2013

Rente in Australië naar historisch laag niveau

De rente in Australië is dinsdag 6 augustus door de Reserve Bank of Australia wederom naar beneden bijgesteld. Het is de achtste renteverlaging in twee jaar tijd. Zoals u hieronder in de grafiek (via

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 7 augustus 2013

Byron Wien is bezorgd over de tweede helft van 2013 op de beurs

Byron Wien, de voorzitter van een van de machtigste financiële beheerders ter wereld Blackstone, had een minder aangename boodschap voor zijn klanten. Zijn nieuwste maandelijkse nieuwsbrief had de titel ‘Worried About the Second Half’.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs