EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30376 tot 30380 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 11 juli 2013

Tienduizenden maken bezwaar tegen huurverhoging

Zo'n zestigduizend mensen hebben in de afgelopen twee maanden bezwaar gemaakt tegen de inkomensafhankelijke huurverhoging.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 11 juli 2013

ING BeleggersBarometer: Positieve stemming houdt niet aan

Het sentiment onder particuliere beleggers blijft wisselend. Waar de ING BeleggersBarometer in mei nog uitkwam op 110, de hoogste stand van dit jaar, kelderde in juni de stemming naar een dieptepunt van 91 punten. Beleggers waren in juni negatiever over de economie en over de waarde van hun beleggingen over het afgelopen kwartaal. Ook zijn ze minder positief over de komende drie maanden wat betreft economie, beleggingen, de eigen financiële situatie en over de vooruitzichten voor de AEX. Dit blijkt uit het maandelijks onderzoek onder particuliere beleggers in opdracht van het ING Investment Office.

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: donderdag 11 juli 2013

Koen Geens trekt trukendoos open voor afbouw schuld

Minister van Financiën Koen Geens (CD&V) bestudeert de mogelijkheid om alle overheidsinstellingen te verplichten het spaarpotje dat ze hebben, te beleggen in overheidspapier. Dat schrijft de krant De Standaard vandaag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 11 juli 2013

Bernanke: steunprogramma voorlopig nog nodig

WASHINGTON (ANP) - Het opkopen van obligaties blijft voorlopig nodig om de Amerikaanse economie te stimuleren. Dat heeft centralebankpresident Ben Bernanke woensdag gezegd.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 10 juli 2013

Olieprijs stijgt naar record voor 1,5 jaar

De olieprijs is woensdag scherp gestegen nadat uit cijfers van de Amerikaanse overheid bleek dat de voorraden ruwe olie in de VS vorige week sterk zijn afgenomen.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs