Nieuws / Artikelen met het woord

57281 artikelen gevonden. Artikel 30381 tot 30385
Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 29 mei 2013

'Gas en stroom stuk duurder'

Volgens Nuon komt dat onder meer door de kernramp in Japan, schrijft het Nederlands Dagblad donderdag.

Ook de onrust in de Arabische landen draagt bij aan de prijsstijging, net als het besluit van Duitsland om de kerncentrales een voor een te sluiten. De Duitsers moeten daardoor stroom inkopen in omringende landen als Nederland.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 29 mei 2013

Centrale banken blijven goud kopen

De centrale banken van Rusland, Griekenland, Turkije Kazakhstan en Azerbeidjan hebben hun goudreserves in april voor de 7de maand op rij aangevuld. De centrale bankiers liggen dus blijkbaar niet wakker van de corrigerende beweging die de goudprijs vorige maand heeft gemaakt.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 29 mei 2013

'Shell verplaatste Kulluk om belastingen'

Shell liet op oudjaarsdag het boorschip Kulluk verschepen van Dutch Harbour in Alaska naar een werf in de staat Washington om een belastingheffing te vermijden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 29 mei 2013

Klokkenluider World Bank: Er is geen goud in Fort Knox

Een voormalige insider van de World Bank, ex-Senior Counsel Karen Hudes, zegt dat het globale financiële systeem gedomineerd wordt rond een kleine groep corrupte, machtsbeluste mensen rond de Federal Reserve. Ze gelooft ook dat er geen goud meer aanwezig is in Fort Knox. Karen Hudes werd naar eigen zeggen ontslagen wanneer ze met deze gegevens naar buiten wou komen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 29 mei 2013

Vertegenwoordiging België bij EU zit zonder geld

De permanente vertegenwoordiging van België bij de Europese Unie zal de buikriem moeten aansnoeren, anders volgt staking van betaling. Hierover werd een interne mail verstuurd, bericht La Libre Belgique.