EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: BNR.nl
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30391 tot 30395
Geplaatst op: maandag 1 juli 2013

‘De rente zal uiteindelijk gaan stijgen’

Niet alleen aandelen- en grondstofprijzen werden de afgelopen weken flink getroffen, ook Amerikaans staatspapier daalde in waarde nadat Bernanke tijdens de FOMC in mei zei dat de Fed denkt dat het economisch herstel in de VS aan het eind van 2013 sterk genoeg zal zijn om kwantitatieve verruiming (QE) te kunnen verminderen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 1 juli 2013

Werkloosheid eurozone stijgt verder

LUXEMBURG (ANP) - De werkloosheid in de eurozone is in mei opgelopen tot 12,1 procent van de beroepsbevolking. Dat meldde Europees statistiekbureau Eurostat maandag.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 1 juli 2013

Werknemers betalen al jarenlang meer premie voor minder pensioen

Werknemers betalen al jarenlang een steeds hogere premie voor steeds minder pensioen. De premies zijn sinds 2008 met maar liefst 16% gestegen, terwijl het opbouwpercentage is verlaagd van 2,09 naar 1,87 procent. De pensioenpremie lag in 2008 gemiddeld nog op 21% en komt nu op 25% van het loon waarover de premie wordt geheven. Bij het grootste pensioenfonds ABP bedraagt de premie nu 25,4%, het hoogste percentage in 40 jaar.

Lees verder op waarheidzoeker.nl
Geplaatst op: maandag 1 juli 2013

Gerald Celente: “Dit eindigt in een depressie”

USA Watchdog interviewt graag Gerald Celente omdat hij dikwijls juist zit met zijn visie. In onderstaand interview (vooral interessant vanaf 12:30) legt Celente uit dat we op weg zijn naar een grotere economische depressie dan in 2008 en uiteindelijk eindigt alles met oorlog.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 1 juli 2013

Dit is waarom het Belgische en Europese model gedoemd is te mislukken

Centralisatie leidt onvermijdelijk tot een ineenstorting van het systeem. Toegenomen centralisatie, meer macht en bevoegdheden bij de overheid of de Europese Unie is de oplossing van alle problemen, dat willen de politici ons doen geloven. De socialistische partijen in België verklaren openlijk dat de overheid meer moet doen. Maar op termijn zal centralisatie leiden tot mislukken.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs