EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30391 tot 30395 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 6 augustus 2013

'Nieuwe affaire rond marktmanipulatie banken'

Er is mogelijk sprake van een nieuw schandaal rond marktmanipulatie door internationale banken. De Duitse toezichthouder op het bankwezen Bafin onderzoekt of Duitse banken betrokken zijn bij de manipulatie van een belangrijk tarief voor de handel in derivaten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 5 augustus 2013

BP beschuldigd van manipulatie gasprijs

De Amerikaanse energieautoriteit FERC (Federal Energy Regulatory Commission) beschuldigt de Britse petroleummaatschappij BP ervan de gasprijs te hebben gemanipuleerd. De FERC dreigt met het opleggen van een boete. Eerder al waren er in de VS gelijkaardige beschuldigingen aan het adres van de vermogensbank JPMorgan Chase.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 5 augustus 2013

Economische Inspectie stelde 6.186 overtredingen vast in 2012

De Algemene Directie Controle en Bemiddeling (ADCB), de vroegere Economische Inspectie, heeft vorig jaar 6.186 inbreuken bij handelaars vastgesteld. Dat meldt het jaarverslag 2012 van de FOD Economie. In 2011 was er nog een recordaantal van 8.224 inbreuken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 5 augustus 2013

IMF voorziet licht herstel Franse economie

De Franse economie toont waarschijnlijk in de loop van dit jaar tekenen van herstel, die volgend jaar kunnen uitmonden in een bescheiden groei.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 5 augustus 2013

Goldman Sachs aangeklaagd voor manipuleren aluminiumprijs

Goldman Sachs heeft jarenlang de prijs voor aluminium kunstmatig opgedreven. Een Amerikaans aluminiumverwerkend bedrijf heeft daarover een klacht ingediend bij een rechtbank in Detroit tegen de investeringsbank en de Londense metaalbeurs LME. De Hong Kong Exchanges and Clearing-beurs, de moedermaatschappij van de LME, heeft de aanklacht gisteren al verworpen. Ook Goldman Sachs verklaarde vandaag dat ze de aanklacht voor de rechtbank zal kunnen weerleggen.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs