EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30396 tot 30400 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 12 augustus 2013

Recordbedrag aan achterstallige kredieten

Nooit eerder was de betaalachterstand op uitstaande kredieten in ons land zo groot, blijkt uit de jongste cijfers van de Kredietcentrale. De totale betalingsachterstand bedroeg in juli ruim 2,863 miljard euro. Het vorige record dateert van mei en lag toen op 2,854 miljard euro.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 12 augustus 2013

Finse luchtverkeersleiders staken

De Finse luchtverkeersleiders zijn begonnen met een onverwachte staking. De reden hiervoor is een nakende reorganisatie door de luchthavenautoriteiten, meldt de grootste Finse vakbond van luchtverkeersleiders SLJY.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 12 augustus 2013

“Goudmijnaandelen zijn veel en veel te goedkoop”

Beleggers hebben de handdoek in de ring gegooid wat de goudmijnaandelen betreft, ze zijn gecapituleerd zonder voldoende rekening te houden met de fundamentals. Sprott U.S. Holdings Chairman Rick Rule spreekt in dat verband klaar en duidelijke talen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 12 augustus 2013

Schuld VS ligt 6 keer hoger dan gemeld

De schuldenberg in de Verenigde Staten bedraagt minstens $ 70 biljoen of 6 keer meer dan officieel wordt gerapporteerd, zo staat op RT.com.

Dit blijkt uit een studie van University of California-San Diego economics Professor James Hamilton, die rekening houdt met alle schulden, inclusief de door de overheid ondersteunende beloftes.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 12 augustus 2013

De laatste keer dit gebeurde op de goudmarkt, steeg goud 33 % op 3 weken

Vorige week werden er 23.518 futures short contracts afgebouwd, dit komt overeen met een equivalent van 2.351.800 ounces goud. De laatste keer dat de goudshorts in dergelijk tempo werden afgebouwd, was in de periode 1999/2000. In 1999 steeg de goudprijs met 33 procent nadat het aantal short in deze hoeveelheid werd afgebouwd. Historisch gezien blijft het aantal short contracten hoog, waardoor er nog voldoende ruimte over blijft voor een gigantische short squeeze bij goud, aldus

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs