Nieuws / Artikelen met het woord

58123 artikelen gevonden. Artikel 3041 tot 3045
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 23 februari 2017

8 manieren waarop rijke mensen de wereld anders zien dan de gemiddelde persoon

Er is meer dan een verschil op de bankrekening. Steve Siebold interviewde 26 jaar lang de rijkste mensen ter wereld. Hij schreef daarover een boek, “How Rich People Think”. Hij kwam er achter dat rijk worden niet zozeer met geld te maken heeft, maar vooral de manier van denken over geld verdienen.

Het verschil tussen rijke mensen en de gemiddelde persoon is veel meer dan alleen de bankrekening. Rijke mensen hebben andere overtuigingen, filosofieën en strategieën.

Volgens Siebold zijn er 8 manieren waarop rijke mensen de wereld anders zien.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 23 februari 2017

Niet alleen Trump is ‘Bullish’ over infrastructuur

Tijdens zijn verkiezingsplannen liet Trump al meermaals weten dat hij de Amerikaanse infrastructuur wilde gaan verbeteren. Overigens was het opvallende daarbij dat Clinton het hierover volledig eens was met de Republikein. Toen in november 2016 bekend werd dat Trump de nieuwe president van Amerika zou gaan worden, wisten heel wat beleggers de weg naar de infrastructuuraandelen te vinden.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 23 februari 2017

Trump: Alle valuta komen op gelijk speelveld

Alle belangrijke valuta in de wereld binnen zullen afzienbare tijd op een gelijk speelveld moeten komen, omdat dat de enige manier is om de wereldhandel eerlijker te maken. Dat zei de Amerikaanse president eerder deze maand tijdens een gezamenlijke persconferentie met de Japanse president Shinzo Abe.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 22 februari 2017

Doorsnee Venezolaan verloor 8,5 kilo door de voedselcrisis

In Venezuela heeft 75 procent van de bevolking het voorbije jaar gemiddeld 8,5 kilogram lichaamsgewicht verloren door voedselproblemen, die het gevolg zijn van een aanhoudende economische crisis.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 22 februari 2017

Niet Gates maar Poetin is de rijkste man ter wereld

Bill Gates prijkt al jaren aan de top van de Forbes lijst met rijkste mensen ter wereld. Een recente update geeft Gates een vermogen van $86 miljard. Maar in de lijst van Forbes wordt geen rekening gehouden met wereldleiders en dictators die hun macht gebruiken voor eigen belang. Volgens John Oliver is niet Gates maar Poetin de rijkste man ter wereld.