EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3041 tot 3045 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 1 september 2017

Goudprijs uit neerwaartse trend

We stuurden u eerder deze week al de melding dat de goudprijs was losgebroken, uit een meerjarig neerwaarts trendkanaal.

We stuurden u eerder deze week al de melding dat de goudprijs was losgebroken, uit een meerjarig neerwaarts trendkanaal.

Dit konden we toen afleiden op basis van zowel de dag- als weekgrafiek. Maar gisteren kwam de belangrijkste bevestiging hiervoor binnen: de doorbraak op de maandgrafiek.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 september 2017

Sterkste productiegroei voor Nederlandse industrie sinds mei 2000

De Nederlandse industrie heeft in augustus de sterkste productiegroei doorgemaakt sinds mei 2000. En het aantal nieuwe orders vertoonde de sterkste groei sinds december 2013.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 september 2017

Goud in euro

“Goud breekt door!” en/of “Goud op hoogste niveau afgelopen 10 maanden.” Zomaar 2 koppen van vandaag in gisteren in de media. Maar laat je niks wijs maken. Heb je de goudprijs in jouw eigen valuta gezien? Het is dus niet goud en zilver dat stijgt, maar de dollar die daalt. Vergelijk onderstaande grafieken:

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 september 2017

Brexit: Britse pond krijgt stevige klap

Een wisselkantoor op London Heathrow geeft minder dan euro voor de Britse pond. De koers van het de pond heeft ten opzichte van de euro een stevige klap gekregen sinds het referendum over de brexit.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 1 september 2017

De pensioenen: het gat van 400.000 miljard

De verhoogde levensverwachting heeft een cruciale impact op de wereldwijde pensioenreserves. Dat blijkt uit een rapport van het World Economic Forum (WEF) en consulent Mercer over de pensioenen in de Verenigde Staten, China, Groot-Brittannië, Canada, Japan, Nederland, Australië en India.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs