EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
29
kliks
24
kliks
20
kliks
14
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30421 tot 30425 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 1 augustus 2013

'Bankinitiatief is een giller'

De initiatiefnemers zijn volgens hem ''goedbedoelende sukkels'', die geen idee hebben waar ze aan beginnen. ''Begrijp mij niet verkeerd, ik juich het alternatief op zich toe, maar kom dan met een goed doordacht businessplan naar het publiek toe en niet met een halfbakken idee.''

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 1 augustus 2013

De harde feiten over de dollar

Waar worden dollars van gemaakt? Welk briefje heeft de grootste nominale waarde gehad? Wat is de celstraf in de Verenigde Staten op vervalsing? ... en nog een heleboel andere feiten over de Amerikaanse dollar zie je op onderstaande infographic en de getallen-bonanza van Minning.com.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 1 augustus 2013

Spanje zakt verder weg, de naakte cijfers

Het ene politieke schandaal na het andere ontrolt zich in Spanje. Om de aandacht af te leiden van alle corruptie en dergelijke, wordt er getoverd met betere economische omstandigheden. Wie naar de naakte cijfers kijkt, moet echter iets anders vaststellen, aldusĀ 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 1 augustus 2013

Burgers beginnen eigen bank

De FinanciĆ«le Coƶperatie, zoals het initiatief heet, heeft geen winstoogmerk en wil 'heldere en simpele' producten gaan verkopen.Ā De eventuele winst van de bank vloeit terug naar de leden, die gezamenlijk eigenaar zijn van de coƶperatie.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: donderdag 1 augustus 2013

De Australische nachtmerrie in 1 grafiek

De Australische economie heeft wel gevaren bij de opmars van China. De Australische economie bestaat hoofdzakelijk uit de export van grondstoffen, voornamelijk naar China. Maar de groeivertraging van de Chinese economie zorgt voor een akelige situatie bij de Australische economie, aldus BusinessInsider...

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs