EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30466 tot 30470
Geplaatst op: vrijdag 28 juni 2013

Dit is waarom Europa niet groeit

De excessen in het Europees financieel systeem blijven afnemen, dit zou positief moeten zijn. Maar de schuldafbouw zorgt voor andere problemen. De Europese banken potten geen geld meer op, maar ze ontlenen het ook niet. Aangezien economische groei hand in hand gaat met de groei van kredieten, schetst dit een slecht beeld voor de Europese economie.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 28 juni 2013

70% meer voedsel nodig in 2050

De vraag naar voedsel zal de komende jaren sterk groeien, terwijl klimaatverandering steeds vaker zal zorgen voor extreem weer. Een kwetsbare combinatie.

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst op: vrijdag 28 juni 2013

Debakel Fyra

Wordt de NS gedwongen om de gammele Fyratreinen te kopen, of niet? Vandaag staan Fyra-bouwer Ansaldo Breda en de NS tegenover elkaar in de rechtbank.

De italianen willen dat de Nederlandse en Belgische spoorwegen in totaal 19 treinen afnemen. Merijn Doggen vertelt hoe de Italianen zich zullen verdedigen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 28 juni 2013

De EU en de fabel van de depositogarantie van 100.000 euro

© - The Council of EuropeDe Europese ministers van Financiën zijn het vannacht eens geworden over regels om banken die in de problemen zitten te redden. Volgens het nieuwe akkoord zullen belastingsbetalers niet langer voor de kosten moeten opdraaien omdat de  verantwoordelijkheid bij de aandeelhouders en de schuldeisers van de banken komt te liggen. 

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 28 juni 2013

‘Overschot’ overheid eerste kwartaal door boekhoudkundige truc

Het spinnen om maar onder nieuwe bezuinigingen uit te komen is begonnen. Volgens het CBS zou de overheid in het eerste kwartaal van 2013 een positief saldo van 4,5 miljard gerealiseerd hebben. Het gaat echter om een boekhoudkundige truc, want de veiling van de telecomfrequenties (die 3,8 miljard euro opbracht) is volledig meegerekend. Terwijl een forse afschrijving op de waarde van SNS nog niet meegeteld wordt. Het overheidstekort, over de laatste vier kwartalen, komt daarmee uit op 2,9 procent van het bbp. Precies binnen de Europese norm. Toeval?

Lees verder op waarheidzoeker.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs