EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30471 tot 30475 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 20 augustus 2013

Vijf bedenkingen bij het einde van de crisis

» Opinie » Columns » Johan Van Overtveldt » Vijf bedenkingen bij het einde van de crisis

» Opinie » Columns » Johan Van Overtveldt » Vijf bedenkingen bij het einde van de crisis

De crisis is op zijn einde, zo blijkt uit tal van indicatoren voor het economische herstel voor de eurozone die de afgelopen dagen niet uit de media weg te branden waren. Toch is enige gereserveerd op zijn plaats.

Lees verder op knack.be
Geplaatst op: dinsdag 20 augustus 2013

Duitsland erkent Bitcoin als “prive-geld”

Succes voor de digitale valuta: Het federale ministerie van Financiën in Duitsland erkent Bitcoin als eerste als "prive-geld".  Bitcoin is internationaal digitaal geld, maar het is nog onduidelijk hoe ze economisch, financieel of juridisch gebruikt moeten worden. Duitsland brengt nu als eerste een beetje duidelijkheid, aldus

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 20 augustus 2013

“Koop aandelen bij verdere correcties”

Het macro-economisch nieuws in de U.S. wordt steeds beter, de jobless claims bevinden zich op een dieptepunt voor de afgelopen 6 jaar. Die claims worden traditioneel elke donderdag bekendgemaakt en die donderdagsessie was toevallig of niet de slechtste sessie op de beurs in een week.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 20 augustus 2013

Vlaamse bedrijven trekken alsmaar meer naar Zeeuws-Vlaanderen

Vlamingen trekken niet alleen naar Zeeuws-Vlaanderen om er te gaan wonen, maar ook alsmaar meer om een Nederlandse filiaal op te richten of een schenking te regelen. Dat blijkt uit de nieuwe halfjaarlijkse balans van de Stichting Zeeuws & Vlaanderen, een consortium van Zeeuws-Vlaamse bouwpromotors, makelaars, banken, hypotheekadviseurs, fiscalisten en notarissen. Gideon Peijnenburg, notaris in Sluis, bevestigt de trend, maar voegt eraan toe dat er geen concrete cijfers bijgehouden worden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 20 augustus 2013

Huiseigenaar betaalt meer waterschapslasten

Huiseigenaren betalen gemiddeld 35 procent meer aan waterschapslasten dan gezinnen in een huurwoning. De bezitter van een eigen woning met een gezin is gemiddeld 319 euro kwijt, een huurder betaalt 237 euro.

Lees verder op trouw.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs