Nieuws / Artikelen met het woord

57321 artikelen gevonden. Artikel 30491 tot 30495
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 28 mei 2013

Chinese Lenovo wil ook in West-Europa smartphones verkopen

Het Chinese technologieconcern Lenovo wil volgend jaar de concurrentie op de reeds zwaarbevochten smartphonemarkt in West-Europa verder opdrijven. Het bedrijf plant zijn smartphones vanaf 2014 ook hier op de markt te brengen, zo zei manager Gianfranco Lanci aan het Duitse persagentschap dpa. In juni zijn Afrika en het Midden-Oosten al aan de buurt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 28 mei 2013

Europa: de reddende engel voor goud en zilver?

Europa en de Verenigde Staten hebben een totaal andere aanpak gehanteerd om de financiële crisis te verteren. Europa ging op een zware vermageringskuur en de Verenigde Staten zette de geldpersen op volle toeren. Tot op heden lijkt het erop dat de aanpak van de Verenigde Staten de beste was. Maar de VS mag Europa vriendelijk bedanken, zonder de besparingen kon de VS het gaspedaal van de geldpers niet zo diep indrukken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 28 mei 2013

Mike “Mish” Shedlock: Bull market goud is NIET voorbij

Credit Suisse zegt in een nota dat goud nog meer onderuit zal gaan aangezien het appetijt voor goud bij de grote investeerders op een 5-jaars dieptepunt staat. De fysieke vraag naar goud vertraagt waardoor de goudprijs zal terugvallen tot $ 1.100 binnen een jaar en onder de $ 1.000 binnen de 5 jaar. Maar  

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 28 mei 2013

Rijk worden zonder slapeloze nachten doe je zo…

De simpelste manier om rijk te worden is het cumulatieve effect van dividenden. De kracht van stijgende dividenden wordt in dit artikel van beurs.com duidelijk uitgelegd.

Eens je dit begrijpt, kan je je voorstellen hoe "gemakkelijk" het is om zonder slapeloze nachten rijk te worden. Deze bedrijven verhogen al meer dan 50 jaar hun jaarlijks dividend.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 28 mei 2013

Japan blijft grootste kredietverstrekker ter wereld

Japan was in 2012 voor het 22e jaar op rij de grootste kredietverstrekker ter wereld, blijkt dinsdag uit overheidsdata van het land. Dit ondanks een daling van de export en een toename van het Japanse schuldpapier dat in handen is van het buitenland, in het bijzonder China.