Nieuws / Artikelen met het woord

57280 artikelen gevonden. Artikel 3051 tot 3055
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 21 december 2016

Miljonairs maken 11 keuzes die jij niet maakt

Rijk worden is niet alleen weggelegd voor ‘the happy few’. Rijk worden kan je leren. Net zoals je een 2e taal kan leren spreken of coderen in technologische codes, kan je ook leren hoe je geld moet aantrekken. Iedereen kan rijk worden mits de juiste instelling.

‘Er is geld genoeg in de wereld, er is alleen een tekort aan mensen die groot genoeg denken’, is een bekende uitspraak van self-made miljonair Grant Cardone. Een andere self-made miljonair, Steve Siebold, beaamt dit. ‘Rijk worden kan iedereen, het is een keuze, net zoals gewicht verliezen of een 2e taal leren.’

Iedereen kan rijk worden, maar het begint bij de keuzes die jij maakt. Miljonairs maken dan ook 11 keuzes die jij niet maakt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 21 december 2016

7 boeken van miljardairs die je leren de wereld te veroveren

Of je nu een miljoenenbedrijf uit de grond wilt stampen of uiterst succesvol worden in je vakgebied, de beste manier om er te geraken is door te leren van de beste. Er is geen betere leerschool dan de kennis van enkele miljardairs. 7 interessante boeken zetten jou op weg naar eeuwige roem.

Van de inzichten van Bill Gates naar de leiderschapslessen van Richard Branson tot de wijsheden van Marc Cuban. Zelfs van Donald Trump kan je nog iets leren. Er zijn honderden bladzijden die jou kunnen leren hoe je de wereld moet veroveren.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 21 december 2016

De grote rotatie van obligaties naar aandelen is eindelijk begonnen

Duizenden miljarden dollars vloeien sinds de overwinning van Donald Trump uit de obligatiemarkt. Volgens de bekende econoom Torsten Sløk van Deutsche Bank is er maar een bestemming: de aandelenmarkt. De grote rotatie waar al jaren sprake van is, lijkt eindelijk begonnen. Mohamed El-Erian van Allianz ziet de rally nog een eind gaan … op enkele voorwaarden.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 21 december 2016

‘Poetin zal Erdogan leren hoe je een land onder controle houdt’

“Turkije is op zoek naar nieuwe allianties en Rusland en Iran worden de nieuwe zwaargewichten in de regio,” benadrukt Dorothée Schmid. “De Turkse economie begint steeds moeilijker te functioneren en heeft Russische hulp nodig.”

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 21 december 2016

Spaanse banken moeten miljarden terugbetalen aan klanten

Het Europees Hof van Justitie vindt dat verschillende Spaanse banken hun klanten miljarden aan onterecht geïnde rentes op woningleningen moeten terugbetalen. Door het verrassende arrest krijgen de aandelen van de banken zware klappen op de beurs van Madrid.