EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3051 tot 3055 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 16 juli 2017

Zwitserse bank krijgt goedkeuring om belegging in bitcoins aan te bieden

Na acht jaar van stijgende prijzen en een vlekkeloos traject qua veiligheid, wordt bitcoin steeds meer aanvaard. Ook in de meest traditionele financiĆ«le firmaā€™s. In Zwitserland kreeg Falcon Private Bank toestemming om bitcoin aan te bieden als belegging aan haar klanten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 16 juli 2017

Leef jij ook van loon tot loon? Zo stop je daarmee, zonder opslag te krijgen

Zo'n 75 procent van de volwassenen in Amerika leeft elke maand van loon tot loon en heeft amper of geen spaargeld. Ook in Belgiƫ kon ƩƩn op de drie vorig jaar niet sparen, meestal omdat het financieel niet mogelijk is. Natuurlijk is ieders financiƫle situatie anders en is er geen klinkklare oplossing voor dit probleem, maar er zijn wel een aantal meer algemene zaken waarop je kan letten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 16 juli 2017

Samsung: ā€˜Leven in Londen is enkel voor wie echt rijk isā€™

Samsung Next, een investeringsfonds dat eigendom is van het gelijknamige Zuid-Koreaanse elektronicabedrijf, gaat zijn Europees hoofdkwartier in Berlijn vestigen. Eerst zou Londen worden gekozen, maar volgens Felix Petersen, de managing director van het bedrijf, is Londen geen fijne stad om te wonen ā€˜uitgezonderd voor mensen die echt rijk zijnā€™.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 16 juli 2017

Noord-Koreaā€™s verrassende en lucratieve relatie met Afrika

Het communistische Noord-Korea steunt voor zijn internationale handel vooral op buurland China, maar heeft ook een samenwerking met een reeks Afrikaanse naties.

Het communistische land levert aan zijn Afrikaanse partners onder meer infrastructuur, wapens en andere militaire uitrusting, waardoor Noord-Korea voor zichzelf een financiƫle levenslijn creƫert.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 16 juli 2017

Syrie en de Nieuwe Wereldorde (NWO)

Na zes jaar oorlog kon in Syrië geen enkel van de Angelsaksische doelstellingen van de NWO bereikt worden: met de “Arabische Lente” zijn de moslimbroeders niet aan de macht kunnen komen en hebben zelfs in heel de regio fel aan invloed ingeboet (behalve in Qatar en Turkije). Het multiculturele model van de lekenstaat in Syrië is overeind gebleven en aan het herstel van de Chinese zijderoute wordt verder gewerkt. Wel kunnen Israël en Turkije hun illegale bezetting van een deel van Syrië voorlopig handhaven.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs