Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 3051 tot 3055
Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: woensdag 18 januari 2017

Gevraagd aan Rolf van Zanten

De eerste die in 2017 antwoorden geeft op de vragen in de serie ‘Gevraagd aan’ is Rolf van Zanten, directeur van The Silver Mountain en Inkoop Edelmetaal.

Rolf, je bent al jaren de man achter de The Silver Mountain. Ooit begonnen als stagiaire bij Willem Middelkoop toch? Waarom toen voor je zelf begonnen met The Silver Mountain?

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 18 januari 2017

Miljonairs zijn… gierig en nog 3 gemeenschappelijke kenmerken van de superrijken

In onze stoutste dromen hebben we ons allemaal al wel eens voorgesteld wat we zouden doen als we onmetelijk rijk zouden zijn. Wanneer we nooit geen geldzorgen meer zouden hebben. Maar wat doen miljonairs eigenlijk? Prof. Thomas J. Stanley schreef er twee boeken over: ‘The Millionaire Mind’ en ‘The Millionaire Next Door’. Deze vier zaken kunnen we alvast van miljonairs leren:

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 18 januari 2017

Multinationals sluiten waterstofpact

Oliebedrijven als Shell en Total gaan met diverse autoproducenten en industriële concerns werken aan de ontwikkeling van waterstof als brandstof. 

Dat maakten de in totaal dertien in de "Hydrogen Council" verenigde multinationals dinsdag bekend bij het World Economic Forum in het Zwitserse Davos.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 18 januari 2017

Analyse: Goud is de wereldmunt voor centrale banken

Goudvoorraden dienen als een wereldwijde valuta waar centrale banken in noodsituaties op terug kunnen vallen, zo schreef de CIA in een vertrouwelijk rapport dat in 1956 in opdracht van de Amerikaanse regering werd geschreven. De regering wilde weten hoe de toenmalige Sovjet-Unie dacht over goud en gaf daarop het economische team van de inlichtingendienst opdracht een onderzoek te doen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 18 januari 2017

EU wil hogere belastingen om BREXIT-gat te vullen

Een rapport van de Europese commissie dat gisteren vrijgegeven werd staat vol voorstellen voor nieuwe belastingen. De EU wil zich voorbereiden voor wanneer het VK de unie verlaat.

Als de BREXIT effectief een realiteit wordt dan betekent dat immers een gat van 8 miljard pond per jaar voor de de EU! Geld dat niet bespaard zal worden op de rijkelijke salarissen van onze vertegenwoordigers in Brussel, zoveel is zeker!

Dus moeten er nieuwe inkomsten gecreëerd worden… Die wij allemaal zullen moeten betalen!