Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 30506 tot 30510
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 27 mei 2013

Stap uit de aandelenmarkt, nu het nog kan!

Extreem optimisme op de beurzen is meestal de beste indicator dat een forse correctie voor de deur staat. Japan bewijst dat enorme hoeveelheden vers geld geen garantie zijn dat de aandelenkoersen tot in de hemel kunnen blijven stijgen. Het grootste bewijs van het extreem optimisme is te vinden in de schulden die beleggers aangaan om aandelen te kopen.

Bron: beurs.nl
Geplaatst: maandag 27 mei 2013

Trojka ziet geen reden om Portugal meer tijd te geven - media

AMSTERDAM (Dow Jones)--De trojka van internationale kredietverstrekkers, bestaande uit functionarissen van de Europese Commissie, het Internationaal Monetair Fonds (IMF) en de Europese Centrale Bank (ECB) ziet geen reden om Portugal meer tijd te geven om zijn begrotingstekort-doelstellingen te halen, bericht Diario Economico maandag in zijn interneteditie.

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 27 mei 2013

Personeel Free Record Shop krijgt geen loon

Free Record Shop, dat maandag faillissement aanvraagt, gaat voorlopig geen salarissen over mei en vakantiegeld betalen aan het personeel. Wel is aan de 755 medewerkers in Nederland via een interne memo duidelijk gemaakt dat ze verplicht zijn door te werken.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 27 mei 2013

'New Deal for Europe' niets meer dan één grote PR-oefening voor Duitsland'

Duitsland en Frankrijk stellen dinsdag hun ‘New Deal for Europe’ voor waarmee ze de massawerkloosheid onder jongeren in de periferie willen aanpakken. In de eurozone is één op vier jongeren werkloos, maar in Spanje en Griekenland gaat het zelfs om meer dan één op twee. Onder het plan zou de EU 6 miljard euro vrijmaken om taalcursussen te subsidiëren en vliegtuigtickets terug te betalen aan jongeren die werk zoeken op het continent. Ook maakt de Europese Investeringsbank (EIB) fondsen vrij voor kmo’s die jongeren in dienst nemen. De verschillende landen van de eurozone zullen ook worden aangemoedigd om het Duitse model te kopiëren.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 27 mei 2013

Beurs Tokio duikt ruim 3 procent lager

De beurs van Tokio is vandaag voor de tweede keer in enkele dagen geëindigd met forse verliezen. De vrees voor een oververhitting na de beursstijgingen van de voorbije maanden, blijft bestaan.