EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30506 tot 30510 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 19 augustus 2013

Column Kees de Kort | Wat dacht de Fed?

De Amerikaanse economie sukkelt vooruit. De financiële markten maken zich intussen druk over de steun van de Fed. Terwijl die de economie nauwelijks vooruit heeft geholpen.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 19 augustus 2013

JPMorgan verkoopt zijn goudkluis in New York

JPMorgan heeft aangekondigd zijn kantoor in New York, het One Chase Manhattan Plaza, in de verkoop te zetten. De bank hoopt ongeveer $600 mil te kunnen verdienen aan het iconische gebouw.

Op zichzelf is dit geen opzienbarende gebeurtenis, ware het niet dat JPMorgan’s fysieke edelmetaal onder dit gebouw ligt opgeslagen. De kluis is onlangs in het nieuws gekomen vanwege het vreemde feit dat deze pal naast de grootste goudkluis ter wereld ligt, namelijk die van de Federal Reserve. Er wordt beweerd dat de twee kluizen met elkaar verbonden zijn.

Lees verder op CD Fund.com
Geplaatst op: maandag 19 augustus 2013

'Sluiting Bijenkorf-winkels heeft niets te maken met de crisis'

'Sluiting Bijenkorf-winkels heeft niets te maken met de crisis'

'Sluiting Bijenkorf-winkels heeft niets te maken met de crisis'

De Bijenkorf gaat zich richten op een nieuwe winkelformule, gebaseerd op het reeds uitgerolde en succesvolle concept op de Amsterdamse locatie. Wie in de hoofdstad de winkel bezoekt, doet zijn intrede op een rode loper die de klant langs blinkende etalages met dure producten van merken als Louis Vuitton en Gucci leidt. Twee jaar geleden verbouwde de keten de entree tot 'luxury floor'. Het succes van deze nieuwe invulling is nu de basis voor de toekomst van zeven andere filialen.

Lees verder op baaz.nl
Geplaatst op: maandag 19 augustus 2013

“De Heilige Graal van Wall Street” volgens Jim Cramer

Investeren in aandelen op de beurs van Wall Street kan op verschillende manieren. Naargelang van zijn voorkeur kan een investeerder zijn eigen manier van selecteren kiezen: er zijn value stocks, momentum stocks, dividendbetalers en nog wel een paar andere soorten aandelen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 19 augustus 2013

Koopwoningen 5 procent goedkoper dan vorig jaar

Koopwoningen waren in juli 5 procent goedkoper dan in dezelfde periode vorig jaar. In juni waren huizen echter nog 9.6 procent goedkoper dan het jaar ervoor.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs