Nieuws / Artikelen met het woord

58164 artikelen gevonden. Artikel 30506 tot 30510
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 17 juni 2013

Kapitaal vloeit opnieuw weg uit Argentinië

Argentinië is nooit een makkelijk land geweest, de grote crisis van 2001-2002 ligt de meeste investeerders nog vers in het geheugen. Het dreigt met Argentinië nogmaals de verkeerde richting uit te gaan, het land verkeert eens te meer in grote problemen.

Veel grote en kleine investeerders zoeken opnieuw de uitgang op, het kapitaal vloeit opnieuw weg uit Argentinië. Zelfs Chinese en Braziliaanse bedrijven, die grote verwachtingen hadden gekoesterd van de Argentijnse markt, hebben teleurgesteld hun plannen opgeborgen.

Privé-sector Argentinië wordt stiefmoederlijk behandeld

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 17 juni 2013

Advies: schaf 500-eurobiljet af

Het 500-eurobiljet kan beter worden afgeschaft, omdat het vrijwel alleen in criminele circuits wordt gebruikt.

Dat adviseert de Adviesraad Internationale Vraagstukken (AIV) maandag in een rapport over de samenhang tussen grensoverschrijdende criminaliteit, corruptie en instabiliteit.

Nederland moet erop aandringen dat de aanpak van grensoverschrijdende criminaliteit zich blijft richten op de controle van illegale geldstromen.

Bron: koopwoningen.nl
Geplaatst: maandag 17 juni 2013

Veel meer woningen verkocht in mei! Of nee... Veel minder! Of..?

Het aantal verkochte woningen in de maand mei daalde of steeg juist, het is maar in welk perspectief je het plaatst. Vergeleken met een jaar geleden daalde het aantal verkochte woningen fors met 18% naar 8333 koopwoningen. Maar in vergelijking met een maand eerder steeg het aantal verkochte woningen ongekend met 27%, zo liet het Kadaster weten.

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 17 juni 2013

Durk Veenstra: Vooral rest van de wereld heeft last van onze crisis

''Sinds de crisis echt begon blijft  de import van Europa achter. Een paar landen zijn de dupe van onze zuinigheid'', aldus Durk Veenstra. Bekijk zijn uitleg.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 17 juni 2013

Georges Soros is niet de enige die nog gelooft in goudmijnaandelen

Michael Ballanger, director of wealth management bij Richardson GMP, treedt Georges Soros bij in het geloof dat de goudmijnaandelen het ergste achter de rug hebben. Door de stimuli van de centrale banken zijn bijna alle globale activa gestegen tot hoge waarderingen, het is dan niet ongewoon als tegendraadse belegger om te investeren in de meest ondergewaardeerde activa van het moment zegt Ballanger aan The Gold Report...