EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30511 tot 30515 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 31 juli 2013

Lars Seier Christensen: ‘Het lot van de Euro is bezegeld’

Lars Seier Christensen, CEO van de Deense Saxo Bank, gelooft niet meer in de toekomst van de Euro. De recente rally in de koers van de Euro is misleidend geweest, het experiment met de eenheidsmunt is gedoemd om te mislukken omdat er onvoldoende steun is voor een fiscale unie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 31 juli 2013

Waarom zorgt QE niet voor inflatie?

Vijf jaar van quantitative easing en honderden miljarden verse dollars hebben nog steeds niet of amper voor inflatie gezorgd. Bij het begin van QE (1) werd geroepen dat QE zal leiden tot hyperinflatie, maar vijf jaar verder is er nog amper sprake van (officiële) inflatie.

Cullen Roche van legt uit waarom volgens hem inflatie uitblijft.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 31 juli 2013

Bernard Arnault pompt nog 2,1 miljard in België

De Franse multimiljardair Bernard Arnault heeft het voorbije boekjaar meer dan 2,1 miljard euro gestort op de bankrekeningen van zijn Belgische bedrijven. Dat meldt De Tijd op basis van de jaarrekeningen die de bedrijven hebben ingediend.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 31 juli 2013

Toch nog bonus en vertrekpremie voor bankiers

Banken die overheidssteun genieten zouden hun topmanagement toch nog bonussen en een vertrekvergoeding kunnen toekennen. Dat blijkt alvast uit een wetsontwerp van minister van Financiën Koen Geens waarover de financiële krant De Tijd vandaag bericht.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 31 juli 2013

BoE hielp Nazi's geplunderd goud te verkopen

An official history, written in 1950 but posted online for the first time on Tuesday, detailed how the "Old Lady" transfered gold held in its vaults to the Germans despite the UK Government of the day placing a freeze on all Czech assets held in London.

Lees verder op co.uk
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs