EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
20
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30526 tot 30530 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 18 augustus 2013

5 bedrijven die geld verdienen aan de angst van Amerikanen

Michael Hayden, the former director of the National Security Agency, has invaded America’s television sets in recent weeks to warn about Edward Snowden’s leaks and the continuing terrorist threat to America.

But what often goes unmentioned, as the Guardian’s Glenn Greenwald pointed out, is that Hayden has a financial stake in keeping Americans scared and on a permanent war footing against Islamist militants. And the private firm he works for, called the Chertoff Group, is not the only one making money by scaring Americans.

Lees verder op alternet.org
Geplaatst op: zondag 18 augustus 2013

De wereld zal steeds meer in schulden verdrinken, dat is immers het systeem.

In het huidige monetaire systeem zijn het de banken (niet de staat) die het geld creëren en voor het gebruik hiervan rente in rekening brengen aan u en ons, bedrijven en landen/regeringen. Dit systeem heeft op de lange termijn vergaande maatschappij ontwrichtende consequenties waarvan de systematisch groeiende ongelijkheid tussen arm en rijk de belangrijkste is. Een andere consequentie, groeidwang, heeft een enorme invloed op bijvoorbeeld werkeloosheid en milieu.

Lees verder op fairbanking.nl
Geplaatst op: zondag 18 augustus 2013

Biflatie Bulletin : Huizen, elke dag goedkoper

Quote van de Dag : “It didn’t matter how big our house was; it mattered that there was love in it”.  Peter Buffett, musician.  De titel van dit stukje heeft misschien een wrange bijklank – de huizencrisis is inderdaad nog niet verteerd – maar is eigenlijk positief bedoeld.  Een nieuwe huizensite ElkeDagGoedkoper.nl kent opvallend succes.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 18 augustus 2013

Bijenkorf sluit vijf van twaalf winkels

De Bijenkorf sluit 5 van zijn 12 winkels. Dat maakte het winkelconcern zaterdag bekend. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 18 augustus 2013

Horecabedrijven raken niet verkocht

Horecaondernemers die hun zaak willen verkopen of verhuren, moeten steeds langer wachten op kandidaat-overnemers of zien zich steeds vaker gedwongen hun vraagprijs te verlagen. "Het aanbod is groter dan de vraag", zegt Gerrit Budts, woordvoerder van Horeca Vlaanderen, in De Zondag.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs