Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 30536 tot 30540
Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 2 juni 2013

Oppepper voor 'huizenmarkt' VS

Een kantoorpand in Manhattan wordt voor omgerekend 1 miljard euro verkocht. Het is de grootste transactie met betrekking tot een pand in de Verenigde Staten sinds eind 2010.

Het enorme kantoorpand ligt aan Madison Avenue 650 vlakbij de zuidoosthoek van Central Park.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 2 juni 2013

Erfenissen brengen staat ruim zeven miljoen op

In 2012 heeft de staat 7,15 miljoen euro geïnd aan erfloze nalatenschappen. Dat blijkt uit cijfergegeens van minister van Financiën Koen Geens (CD&V), die opgevraagd werden door Open Vld-Kamerlid Sabien Lahaye-Batheu. De cijfers staan vandaag te lezen in de gratis krant De Zondag.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: zondag 2 juni 2013

'Enorm verborgen leegstand op kantorenmarkt'

Dat blijkt uit onderzoek van adviesbureau AOS Studley naar de Nederlandse kantorenmarkt, zo schrijft het Financieele Dagblad zaterdag.

Op dit moment bedraagt de officiële leegstand 7.146.000 vierkante meter. Volgens het bureau komt daar nog ruim zes miljoen vierkante meter verborgen leegstand bij.

Het gaat om verhuurde leegstand, verhuurde vierkante meters die leeg staan, maar die niet voor verhuur worden aangeboden. 

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 2 juni 2013

En de lente is begonnen: Rellen in Turkije

Er is de afgelopen dagen een opstand gaande in Turkije, die door de MSM aldaar vrijwel niet wordt opgepikt. Tevens wordt het mobiele dataverkeer verstoord, zodat er geen verbinding kan worden gelegd met Social Media. De protesten, die begonnen als verzet tegen het verdwijnen van een park bij het Taksim-plein in Istanbul, hebben zich uitgebreid naar andere steden. We zetten een aantal video’s voor u op een rijtje.

Bron: RT[z]
Geplaatst: zondag 2 juni 2013

China wil chemische middelen EU en VS weren

China is op zoek naar alternatieven voor de import van bepaalde chemische middelen uit de Verenigde Staten en de Europese Unie. De maatregel is een direct antwoord op Westerse landen die de import van goedkoper Chinese zonnepanelen proberen stop te zetten.