EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30546 tot 30550 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 31 juli 2013

BoE hielp Nazi's geplunderd goud te verkopen

An official history, written in 1950 but posted online for the first time on Tuesday, detailed how the "Old Lady" transfered gold held in its vaults to the Germans despite the UK Government of the day placing a freeze on all Czech assets held in London.

Lees verder op co.uk
Geplaatst op: woensdag 31 juli 2013

VS hoeft dit jaar minder te lenen: $759 miljard

  »   Kredietcrisis   »   Begrotingstekort Amerika in 2013 lager dan $1 biljoen

Het begrotingstekort van Amerika zal in het fiscale jaar 2013 voor het eerst in vier jaar tijd lager uitvallen dan $1 biljoen. De Amerikaanse regering moet in de tweede helft van dit jaar nog $444 miljard ophalen om alle rekeningen te kunnen betalen. Tussen juli en september zal ze $209 miljard aan schuldpapier op de markt brengen, zodat ze aan het eind van die periode nog $95 miljard aan bestedingsruimte heeft. In het vierde kwartaal leent het ministerie van Financiën de resterende $235 miljard, zodat ze aan het eind van het jaar nog $80 miljard op de rekening heeft staan.

Lees verder op marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 31 juli 2013

Portugal houdt vast aan bezuinigingen

Portugal zal zijn pogingen om de overheidsfinanciën weer op orde te krijgen, niet laten verslappen. Dat heeft premier Pedro Passos Coelho meegedeeld nadat zijn regering een vertrouwensstemming in het parlement met groot gemak had overleefd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 30 juli 2013

Uranium naar $ 200?

De prijs voor uranium noteerde lange tijd rond de $ 40 maar is daar momenteel ook al doorgezakt. In 2007 piekte de prijs nog op bijna $ 140, vandaag noteert het op $ 36,5. Waarom zou de prijs voor uranium dan kunnen stijgen naar $ 200 of meer? Uiteraard zal dit niet van de ene op de andere dag gaan, maar het is wel nodig voor de sector om leefbaar te blijven.

Vele uraniumproducenten produceren momenteel onder hun kostprijs. De komende jaren zal de vraag naar uranium verder toenemen terwijl het aanbod afneemt. Dit hebben we in het verleden bij Slim Beleggen al enkele keren besproken:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 30 juli 2013

Waardevolle inzichten van Georges Soros

Georges Soros is samen met Warren Buffet waarschijnlijk de meest legendarische belegger van de laatste decennia. Inzichten van Georges Soros zijn dan ook van onschatbare waarde.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs