EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3056 tot 3060 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 13 juli 2017

In Hamburg zagen we wat anarchie echt betekent

Het was jaren geleden dat Duitsland nog met zo’n mate van geweld was geconfronteerd, zei de Duitse president Steinmeier bij een bezoek aan Hamburg na de G20-top. In één enkel weekeinde raakten 476 politieagenten gewond, werden186 mensen gearresteerd en werden er nog eens 225 administratief aangehouden.

Volgens de Tsjechische krant Mladá Fronta Dnes (betaalde toegang) “werd de top van de globale elite in Hamburg volledig overschaduwd door de schaduw van een brandende stad en straatvechters die door de media eufemistisch tot ‘betogers’ werden gepromoveerd. Deze beelden van geweld zeggen meer over de staat van het Westen dan de resultaten van een topontmoeting die amper iets opbracht.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 13 juli 2017

Rusland en OPEC bespreken oplopende productie Libie en Nigeria

Rusland zal maandag de olieproductie van Libië en Nigeria bespreken met oliekartel OPEC. Dit zei de Russische minister van Olie vandaag.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 12 juli 2017

China wil helpen met wederopbouw Syrie

China zal een belangrijke rol gaan spelen in de wederopbouw van Syrië. Dat werd afgelopen zondag duidelijk, toen in de Chinese hoofdstad Beijing een expositie gehouden werd die geheel in het teken stond van de wederopbouw van Syrië. Bij deze expositie waren meer dan duizend Chinese bedrijven vertegenwoordigd, die allemaal kennis hebben van bouw en infrastructuur.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 12 juli 2017

Saoedi-Arabie wil wapens kopen van Rusland

Rusland en Saoedi-Arabië hebben een akkoord bereikt over de levering van $3,5 miljard aan Russische wapens, zo verklaarde de directeur van het Russische staatsbedrijf Rostec Corporation in een interview met persbureau TASS. Deze wapendeal zal volgende maand geformaliseerd worden, wanneer de Saudische koning Salman een bezoek brengt aan Moskou.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 12 juli 2017

Video: Peter Stuivenberg over immigratie en geopolitiek

De migrantenstroom vanuit Afrika zal niet ophouden voordat de situatie in die landen zelf verbetert, om de simpele reden dat de bevolking daar snel groeit en de economische situatie weinig perspectief biedt op een verbetering van de levensstandaard. Die conclusie trekt onderzoeksjournalist Peter Stuivenberg in een interview met Harry van Bommel voor Café Weltschmerz.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs