EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30556 tot 30560 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 30 juli 2013

Blowout of crash voor de goudprijs deze week

Het kan een 'make or break' week worden voor de goudprijs. Er staan verschillende data en beslissingen op de agenda deze week. De goudprijs wist de laatste vier weken een winst voor te leggen, maar heeft het de laatste dagen moeilijk om door de weerstand rond de $ 1.350 te breken. Het heeft voorlopig wel een steun rond de $ 1.315. Het kan dus een spannende week worden voor de goudbeleggers, aldus

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 30 juli 2013

Spaanse recessie vlakt af

De Spaanse recessie neemt in kracht af. De economie van het land kromp in het tweede kwartaal met 0,1 procent op kwartaalbasis, waar een kwartaal eerder nog sprake was van een economische teruggang van 0,5 procent.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 30 juli 2013

Wat is er aan de hand op de zilvermarkt?

Vorige week schreven we nog dat de zilvervoorraad van de Comex ook leeg loopt en dat het opvallend was dat er 600.000 ounces zilver van Scotia Mocatta getransfereerd werd naar JP Morgan. Maar daar is het niet bij gebleven, in de volgende dagen werd er nog eens 1,2 miljoen ounces getransfereerd tussen de twee banken zodat er in het totaal 1,8 miljoen ounces van eigenaar veranderde op drie dagen tijd. Wordt JP Morgan zenuwachtig of is er iets aan de hand op de zilvermarkt vraagt

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 30 juli 2013

JP Morgan beschuldigd van marktmanipulatie

Handelaren van de bank zouden de energiemarkt in Californië en het middenwesten van de VS bewerkt hebben met ongeoorloofde handelspraktijken om de winsten te kunnen opvoeren.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: dinsdag 30 juli 2013

Sociale inspectie valt ook binnen in privéwoningen

De sociale inspectie deinst er in haar strijd tegen zwartwerk niet voor terug ook binnen te vallen in privéwoningen, bijvoorbeeld tijdens renovaties aan het huis of het onderhoud van de tuin. Tussen juli 2011 en eind vorig jaar kregen de inspecteurs al 58 keer de toestemming van een onderzoeksrechter om privéwoningen onaangekondigd en zonder instemming van de bewoners te controleren. Daarbij werden 79 inbreuken vastgesteld, soms ook voor het belemmeren van de inval. Dat schrijven De Tijd en l'Echo vandaag.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs