EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
36
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30556 tot 30560
Geplaatst op: dinsdag 25 juni 2013

Italië moet over 6 maanden gered worden

Nog een maand of zes en Italië zal de weg van Griekenland volgen en moet aan het Europese reddingsinfuus. Gaat u maar vast even sparen, ondanks de oproep van het kabinet dat het geld moet rollen, want Italië  heeft een schuld van 2.1 biljoen euro schulden  ( duizend miljard is een biljoen) en  staat daarmee als derde op de wereldlijst van landen met de hoogste nationale schulden na de VS en Japan. De op een na grootse Italiaanse bank Mediobanca kondigde in een vertrouwelijk bericht aan grote klanten, reeds aan dat de bank zeer binnenkort om steun bij de Italiaanse regering, dus in Brussel en Frankfurt moet aankloppen.

Lees verder op geennieuws.com
Geplaatst op: dinsdag 25 juni 2013

Politiek roept op om vertrouwen te hebben

Het kabinet gaat weer miljarden bezuinigingen ten koste van onze portemonnee. Toch roepen zij ons op om risico’s te nemen en het opgepotte geld uit te geven. De politiek moet ons eerst maar vertrouwen geven.

PvdA leider Diederik Samsom zoekt naar een manier om consumenten te motiveren om hun spaargeld te consumeren. De politiek is bezig om ons steeds verder uit te kleden. Aan de andere kant hebben ze het lef om te roepen dat wij vertrouwen moeten hebben. De aangekondigde bezuinigingen maakt mij juist nog zuiniger.

Lees verder op blog.nl
Geplaatst op: dinsdag 25 juni 2013

Een hoopgevend signaal uit Japan…

Vorige week was een bewogen week op de markten waarbij er van alles en nog wat gebeurde. Het verhaal is inmiddels genoegzaam bekend: de investeerders maken zich zorgen over het beëindigen van de steunmaatregelen door de Amerikaanse centrale bank.

Te midden van al dat geweld viel echter 1 zaak op en dat is Japan niet langer de vulkaan is waarrond de grootst mogelijke onzekerheid heerst. In ieder is het een hoopgevend signaal: de Nikkei lijkt te stabiliseren. De index steeg vorige week zelfs met 4 procent en dat was de 1ste stijging in 5 weken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 25 juni 2013

Complot: Bitcoin van NSA

Bitcoin het geld van de New World Disorder? Die een einde gaat maken aan het fractioneel reserve bankieren met geldcreatie 'uit het niets'? Think again. De virtuele munt komt namelijk gewoon uit de koker van de Amerikaanse veiligheidsdienst NSA, hetzelfde clubje dat uw internetlijnen tapt. Suggereert niet Edward Snowden, maar Anthony Migchels.

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: dinsdag 25 juni 2013

Nikkei opnieuw omlaag

De effectenbeurs in Tokio is dinsdag opnieuw lager geëindigd.

De effectenbeurs in Tokio is dinsdag opnieuw lager geëindigd.

De Japanse beurs leverde een eerdere winst weer in nadat de aandelenmarkt in China opnieuw onderuit ging. Beleggers vrezen dat de krappere liquiditeitscondities in de Chinese interbancaire geldmarkt negatieve gevolgen zal hebben voor de op een na grootste economie ter wereld. De Nikkei sloot uiteindelijk 0,7 procent lager op 12.969,34 punten.

Lees verder op RT[z]

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs