EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
29
kliks
24
kliks
20
kliks
14
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30566 tot 30570 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 29 juli 2013

Deutsche Bank: “Aandelen op bubbel-niveau”

Cullen Roche haalt een nota aan van Deutsche Bank waarin ze de huidige situatie op de beurs vergelijken met de periodes 1999 en 2007, vlak voor een bubbel uiteen spatte.

Volgens de Deutsche Bank heeft de huidige toestand met de margin debts (beleggen met geleend geld) veel gelijkenissen met 1999 en 2007.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 29 juli 2013

'Stijging aantal vacatures in de bouw'

Voor het eerst sinds 2011 is er weer een stijging van het aantal vacatures in de bouw. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 29 juli 2013

Wie gelooft deze man nog? De grafiek die de economische prietpraat van Obama onderuithaalt

'Ik merk dat deze president steeds meer praat en er steeds minder naar hem wordt geluisterd. Het viel me op dat een van zijn speeches langer dan een uur duurde. Veel informatie zat daarin samengepropt. Dat zegt iets. Het zegt dat wanneer we niet goed weten wat te zeggen, we uiteindelijk alles zeggen, maar een speech over alles is een speech over niks'. Peggy Noonan, columniste, in de Wall Street Journal

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 29 juli 2013

‘Huiseigenaar wordt als melkkoe gebruikt’

Het komt niet als een verrassing dat de meerderheid van de bezoekers van DFT vindt dat huiseigenaren als melkkoe wordt gebruikt door de bank. Dat een peiling uitwijst dat maar liefst 87% deze mening is toegedaan, zouden banken zich echter wel degelijk moeten aantrekken.

Het komt niet als een verrassing dat de meerderheid van de bezoekers van DFT vindt dat huiseigenaren als melkkoe wordt gebruikt door de bank. Dat een peiling uitwijst dat maar liefst 87% deze mening is toegedaan, zouden banken zich echter wel degelijk moeten aantrekken.

Ruim de helft van de ongeveer 3600 respondenten wijst erop dat banken de daling op de kapitaalmarktrente niet geheel hebben doorgegeven. Nog eens 36% legt de nadruk op het gebrek aan concurrentie in Nederland, waardoor banken hogere hypotheekrentes kunnen vragen dan in de ons omringende landen.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: maandag 29 juli 2013

4 in 5 in US face near-poverty, no work

Four out of five U.S. adults struggle with joblessness, near poverty or reliance on welfare for at least parts of their lives, a sign of deteriorating economic security and a vanishing American Dream. Hardship is particularly on the rise among whites, based on several measures. Pessimism among that racial group about their families’ economic futures has climbed to the highest point since at least 1987. In the most recent AP-GfK poll, 63 percent of whites called the economy “poor.” (AP Photo/Debra McCown)

Lees verder op yahoo.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs