EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30591 tot 30595 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 29 juli 2013

Een beter alternatief voor goudmijnen

Na een daling tot onder de $ 1.200 staat de goudprijs nu al een tijdje terug boven de $ 1.300. Dit heeft ook de goudmijnaandelen geen windeieren gelegd. De meeste goudmijnen zijn de laatste weken met verschillende tientallen procenten gestegen. Maar er is een bepaald segment binnen de goudmijnen dat er bovenuit steekt.

De royalty’s

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 29 juli 2013

Dit is waarom we steeds minder kunnen kopen in de supermarkt

Inflatie is een gekend fenomeen. Door de jaren heen tast inflatie onze koopkracht aan en kunnen we steeds minder kopen. Maar er is ook zoiets als verborgen inflatie wat neerkomt op een nog groter bedrog.

legt mooi de werking van verborgen inflatie uit. Dit is waarom we steeds minder in de supermarkt kunnen kopen, ook al ligt de inflatie momenteel redelijk laag.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 29 juli 2013

Borrowers in Obama housing program re-defaulting, watchdog says

Borrowers who received help through the government's main foreclosure prevention program are re-defaulting on their mortgages at alarming rates, a federal watchdog said in a report released Wednesday.

Borrowers who received help through the government's main foreclosure prevention program are re-defaulting on their mortgages at alarming rates, a federal watchdog said in a report released Wednesday.

 Nearly 1.2 million mortgage modifications have been completed since the Home Affordable Modification Program (HAMP) was first launched four years ago. Yet more than 306,000 borrowers have re-defaulted on their loans and more than 88,000 are at risk of following suit, the Special Inspector General for the Troubled Asset Relief Program (SIGTARP) found in its quarterly report to Congress.

[...]

Lees verder op CNN
Geplaatst op: maandag 29 juli 2013

Nederland maakt zich op voor zware zonnestorm

Het kabinet beraadt zich op maatregelen tegen de zware zonnestorm die in 2013 is voorspeld. De nationale veiligheid zou in het geding zijn.

In navolging van de Britse overheid maakt ook de Nederlandse overheid zich nu zorgen over de grote zonnestorm die voorspeld is voor volgend jaar. De zonneactiviteit laaide na jaren van relatieve rust rond 2003 weer op. In dat jaar liet onze zon een zonnevlam los die qua kracht nog redelijk meeviel. Degene die voor 2013 voorspeld is zou volgens voorspellingen van het ‘ruimteweer’ een stuk intenser zijn.

Lees verder op computeridee.nl
Geplaatst op: maandag 29 juli 2013

Ex-CEO: “Barack Obama besteelt de volgende generaties”

De oplossing die de Amerikaanse president Barack Obama wil aanreiken voor het oplossing van het schuldenprobleem komt neer op niet of niet minder dan diefstal van de komende generaties. De waarschuwing is afkomstig van niet de eerste de beste, zodat ze alleszins au serieux moet worden genomen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs