Nieuws / Artikelen met het woord

57628 artikelen gevonden. Artikel 30596 tot 30600
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 31 mei 2013

Dit is het enige waar Amazon schrik van moet hebben…

Amazon is een monster in technologieland. Nadat het de dotcom-crisis overleefde als online boekhandelaar is Amazon uitgegroeid tot veel meer dan dat. Amazon is een merk om u tegen te zeggen, zoals Coca-cola of Apple. Het enige waar deze gigant schrik van moet hebben, is zichzelf. Als Amazon zich blijft zo ontwikkelen, zal niemand het kunnen stoppen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 31 mei 2013

Amerikaans pensioenprobleem ondersteunt aandelen op lange termijn

Niet alleen Europa worstelt met een pensioenprobleem, de U.S. wordt met hetzelfde probleem geconfronteerd. De meeste Amerikanen zijn, zoals de meeste Europeanen, onvoldoende voorbereid op hun pensioen. Vaak wordt de eigen bijdrage aan dat pensioen verwaarloosd.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 31 mei 2013

Jeff Gundlach: Een analyse van de markten is zinloos geworden

Jeff Gundlach van zijn hedge fund, DoubleLine, weet altijd alles in het juiste perspectief te plaatsen. Zo ziet hij een markt die nog nauwelijks te analyseren is door de interventies van de centrale banken. Daarnaast ziet hij ook mogelijkheden voor het aandeel Apple, zeker aan de huidige koers van het aandeel, aldus

Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 31 mei 2013

Werkloosheid eurozone loopt verder op

De werkloosheid in de eurozone is in april gestegen naar 12,2 procent van de beroepsbevolking. Dat maakte Europees statistiekbureau Eurostat vrijdag bekend.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 31 mei 2013

Opgepast: Fed kan al vanaf september aan de handrem trekken

In de U.S. wordt volop gespeculeerd over de zogenaamde ‘tapering’, meer bepaald het moment dat de Amerikaanse centrale bank haar programma voor de inkoop van eigen obligaties zal temperen. Over de datum waarop dat zal gebeuren bestaat de hoogst mogelijke onzekerheid.