EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30596 tot 30600 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 16 augustus 2013

's Werelds rijken werden rijk door... toeval

Wie meer succesvol is dan zijn vrienden, collega’s of familieleden heeft dat vooral aan zichzelf te danken, maar in een nationale of internationale context is de factor toeval doorslaggevend. In Businessweek stelt Charles Kenny dat rijkdom en succes voor 80% door toeval worden bepaald en dat deze situatie een progressiever beleid vereist.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 16 augustus 2013

MKB beleggingsfonds zeer succesvol

“Dit bewijst dat er voldoende kapitaal beschikbaar is voor het MKB”, zegt Thomas Wals, fondsbeheerder bij het MKB Fonds, dat de uitgifte van het Obligatiefonds verzorgde. Door de onrust op de effectenbeurs en de lage rente zijn veel beleggers op zoek naar een goed rendement en een solide onderpand. “Het MKB heeft dit volop te bieden”, aldus Wals.

Lees verder op banken.nl
Geplaatst op: vrijdag 16 augustus 2013

Shanghai-index schiet 5% hoger!

Er zijn mooie tijden in het verschiet voor de abonnees van Slim Beleggen. Nadat eerder de goudmijnaandelen uit de startblokken schoten, sprong de Chinese Shanghai-index plots +5% hoger.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 16 augustus 2013

SNS Bank gaat tarieven hypotheek fors verlagen

© ANP.SNS Bank gaat zijn hypotheekrentes fors verlagen. De vierde bank van Nederland wil snel groeien op de Nederlandse hypotheekmarkt. Een agressief prijsbeleid wordt daarbij het belangrijkste strijdmiddel.

Lees verder op volkskrant.nl
Geplaatst op: donderdag 15 augustus 2013

Historische 24 uren in de goudmarkt…

Het is zo ver: we gingen voorbij het figuurlijke kantelpunt in de goudmarkt. In de afgelopen 24 uren waren we getuige van een zelden geziene samenloop van omstandigheden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs