EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
49
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30596 tot 30600 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 19 juli 2013

Het dalende vertrouwen in de centrale banken zal de goudprijs omhoog stuwen (Kijk op de week)

Wat is er verkeerd met deze wereld? Waarom is niets meer wat het lijkt te zijn. Zijn er nog zekerheden, zijn er nog waarheden? Iedereen kent wel dat gevoel dat het steeds maar weer achteruit gaat in de wereld. Maar om precies te zijn, het gaat niet achteruit in de wereld, het gaat alleen maar achteruit bij ons. Waarom? Omdat wij ons al decennia lang verschuilen achter de “kennis” van onze politici. We hebben jarenlang geloofd dat zij het beter weten dan wijzelf, daarom zijn het zo’n duurbetaalde, intelligente mensen. Maar ook intelligente mensen kunnen er een potje van maken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 19 juli 2013

Dit is waarom China nu tegen de muur knalt

Er is een einde gekomen aan de impressionant groei van de Chinese economie. Paul Krugman zet een mooie analyse uiteen waarom China nu een forse vertraging kent van zijn economie. China heeft een enorm ongebalanceerde economie met teveel investeringen en te weinig consumptie. Daar moet nu verandering in komen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 19 juli 2013

Beleggingslessen uit het verre verleden nog brandend actueel

Jesse Livermore was partner van Jim Sinclair's vader. Maar daarnaast was hij ook een van de slimste en beste beleggers van zijn tijd. Zijn beurswijsheden van meer dan 90 jaar geleden, kunnen ook nu nog steeds dienen als lijdraad voor iedere belegger.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 19 juli 2013

Ruim 600 medewerkers Free Record Shop op straat

Het grootste gedeelte van de 755 Nederlandse Free Record Shopmedewerkers krijgt zijn baan ondanks de doorstart niet terug.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 19 juli 2013

Detroit zal vele miljarden niet terugbetalen aan schuldeisers

De bewindvoerder van de noodlijdende Amerikaanse stad Detroit, Kevyn Orr, heeft vandaag verteld dat de stad vele miljarden nooit aan schuldeisers zal kunnen terugbetalen. Hij heeft vandaag meer dan 150 mensen ontvangen die banken, verzekeraars en andere crediteuren van de stad vertegenwoordigen om hen op de hoogte te stellen van de ingrepen die hij voor ogen heeft.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs