EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30601 tot 30605 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 28 juli 2013

Biflatie Bulletin : De Griekse tragedie

Het hulpprogramma van Europa voor Griekenland komt 4 miljard euro tekort. De verantwoordelijke zegt : “niet enorm”. Tja, wie maalt er nog om een paar miljard meer of minder.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 28 juli 2013

Geeft China het startschot voor een wereldwijde goudstandaard?

Heeft China de economische macht om het wereldwijde monetaire systeem te hervormen? Hoe kan ze met haar goudreserve de Amerikanen tot de orde roepen? Een uitvoerige analyse van Reg Howe op Marketupdate.nl

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: zondag 28 juli 2013

China en EU regelen geschil rond zonnepanelen

China en de Europese Unie hebben hun handelsconflict rond de invoer van zonnepanelen bijgelegd. Na wekenlang getouwtrek werden beide zijden het eens over minimumprijzen voor Chinese zonnepanelen die in de EU worden ingevoerd, zo bleek uit een mededeling van Europees commissaris Karel De Gucht. "Dit is de vriendschappelijke oplossing die de EU en China allebei zochten", zegt De Gucht in de mededeling.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 27 juli 2013

'Miljoenenproject aardwarmte mislukt'

Een 21 miljoen euro kostend aardwarmteproject in Den Haag is mislukt. De gemeente en 3 woningcorporaties zouden hierdoor 10 miljoen euro verlies lijden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 27 juli 2013

Nederland op 4e plaats wereldwijde top 10 meest innoverende landen

Six EU Member States among the world's 10 most innovative nations

Six European Union Member States are in the top ten list of the 10 most innovative nations (Sweden (2), United Kingdom (3), Netherlands (4), Finland (6), Denmark (9), Ireland (10)), while Switzerland retained its place atop the rankings in the Global Innovation Index (GII) 2013, published by Cornell University, INSEAD, and the World Intellectual Property Organization (WIPO).

Lees verder op europa.eu
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs