Nieuws / Artikelen met het woord

57281 artikelen gevonden. Artikel 30601 tot 30605
Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 24 mei 2013

Er komt ook een Belgisch onderzoek naar offshore leaks

Het federaal parket gaat via Eurojust in Den Haag en via gerechtelijke contacten in het buitenland een kopie vragen van de data waarop de zogenaamde offshore leaks gebaseerd zijn. Dat schrijft De Standaard.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 24 mei 2013

'Minder Nederlanders op zomervakantie'

Er lopen momenteel minder Nederlanders met vakantieplannen voor de zomer rond dan vorig jaar. 

Uit een vrijdag gepubliceerd onderzoek van het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC-NIPO) blijkt dat zo'n 10,5 miljoen Nederlanders de komende maanden op vakantie willen. Dat zijn er ruim 3 procent minder dan een jaar geleden.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 24 mei 2013

Grieken bouwen 'economische gevangenis' voor wie meer dan 5.000 euro aan fiscus moet

De Griekse regering heeft een wetsvoorstel ingediend dat wil dat burgers die een schuld van meer dan 5.000 euro hebben bij de fiscus voor één jaar de gevangenis in moeten. Dat schrijft het Franse webmagazine Rue 89.

Bron: cnbc.com
Geplaatst: vrijdag 24 mei 2013

Japan: Mini-crashje tijdelijk, Abenomics niet ontspoord

The biggest plunge in Japanese stock prices since a 2011 earthquake and tsunami was a temporary pullback that will not derail the government's "Abenomics" policy of loose money and fiscal stimulus, officials said on Thursday.

Bron: demorgen.be
Geplaatst: vrijdag 24 mei 2013

Nieuw ECB-hoofdkwartier al te klein voor nieuw personeel

© ap.Het nieuwe hoofdkwartier van de Europese Centrale Bank (ECB) in het Duitse Frankfurt is bijna klaar. Projectleider Thomas Rinderspacher rekent erop dat het complex ten laatste midden volgend jaar afgewerkt is. Hij kondigde aan dat de verhuis in "de tweede helft van 2014" gepland is. Mogelijk is het gebouw dan echter al te klein om de bijkomende werknemers voor het bankentoezicht onderdak te bieden.