EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
49
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30606 tot 30610 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 19 juli 2013

Bedrijven gaan gebukt onder hoge gasprijzen

De industrie in vrijwel alle Europese landen gaat gebukt onder de hoge gasprijzen, voor de kleine consument is dit niet aan de orde, maar de bedrijven trekken deze prijzen niet.

Ondanks dat de huishoudens in Nederland profiteren van een eigen gasvoorraad in Slochteren  merken de grote bedrijven daar niks van.

Lees verder op energieprijzen.info
Geplaatst op: vrijdag 19 juli 2013

Europees geld voor infrastructuur Nederland

Brussel maakt 80 miljoen euro over naar Den Haag, aldus het ministerie van I&M vrijdag.

Brussel maakt 80 miljoen euro over naar Den Haag, aldus het ministerie van I&M vrijdag.

Het geld is afkomstig uit het potje voor het Trans-Europese Vervoersnetwerk (TEN-T), één grensoverschrijdend hoofdnetwerk voor het vervoer over land, water en door de lucht in de Unie.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 19 juli 2013

CEO goudmijn zegt dat de val van goud opgezet werd

, CEO Agnico Eagle, een goudmijn van $ 5 miljard, zegt dat de daling van de goudprijs slechts een daling is op papier. Aan de andere kant ziet hij nog steeds een sterke fysieke vraag naar goud en centrale banken die goud blijven opkopen. Het herstel van de goudprijs kan nog een tijdje duren, maar hij is ervan overtuigd dat de goudprijs terug zal gaan stijgen.

Sean Boyd zegt dat de goudmijnen volop bezig zijn zich te heroriënteren door de lagere goudprijs. Goudmijnen passen zich aan aan de huidige situatie maar verwachten dat de goudprijs terug zal gaan stijgen. Over een twaalftal maanden zal de goudprijs terug op het niveau van $ 1.800 noteren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 19 juli 2013

Griekse reders gaan akkoord met vrijwillige taks

De Griekse reders gaan gedurende drie jaar vrijwillig een taks heffen en die overmaken aan de staat. Ze bevestigden dat akkoord met de overheid over de bijdrage aan de financiële redding van het land. De reders krijgen bakken tegenwind omwille van de fiscale voordelen die ze genieten, hoewel de rest van het land gebukt gaat onder de belastingen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 19 juli 2013

Speculanten gaan vol in de aanval op goud

De speculatieve shortpositie in goud is in de afgelopen negen jaar nog nooit zo hoog geweest als nu. Sinds het begin van 2013 begonnen speculanten steeds meer in te zetten op een daling van de goudprijs. Met succes, want goud is dit jaar al 23% in prijs gezakt.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs