EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30616 tot 30620 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 2 augustus 2013

VS tellen minste aantal werklozen sinds 2008

Door de creatie van 162.000 bijkomende banen bedroeg de werkloosheidsgraad in de Verenigde Staten in juli 7,4 procent. Dat blijkt uit de nieuwe maandcijfers die het ministerie van Arbeid bekend heeft gemaakt. Het werkloosheidspeil staat daarmee op zijn laagste niveau sinds december 2008, maar de banengroei valt wel terug.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 2 augustus 2013

Goudprijs omhoog na publicatie banencijfer VS

De goudprijs steeg vanmiddag na publicatie van het banencijfer in de VS. Er kwamen in juli 162.000 banen bij, maar dat was minder dan waar de financiële markten op gehoopt hadden. Ook was dit het slechtste banencijfer in vier maanden tijd. Uit een peiling die Bloomberg hield onder 93 analisten kwam naar voren dat men rekende op 188.000 nieuwe banen, veel meer dan het zojuist gepubliceerde cijfer.

Lees verder op marketupdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 2 augustus 2013

Pakistan legt import goud aan banden

Pakistan heeft de import van goud per direct voor een periode van één maand verboden. De maatregel moet voorkomen dat veel buitenlandse valutareserves het land verlaten. Pakistan heeft met haar roepie hetzelfde probleem als India. Door de zwakke munt koopt men meer goud, met als gevolg dat de waarde van de munt nog verder zakt ten opzichte van buitenlandse valuta. Pakistan wil deze vicieuze cirkel doorbreken met een algeheel importverbod op goud, een verbod dat in eerste instantie één maand van kracht is.

Lees verder op marketupdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 2 augustus 2013

Hoe staat het nu met de goudmijnsector?

In de afgelopen anderhalf jaar heb ik een aantal artikelen geschreven over de goudmijnsector. En dat alles omdat ik beweerde dat de cash-costs, die steeds weer aangehaald werden om te laten zien hoe profijtelijk de branche toch wel niet was, toch wel een erg kortzichtige blik op deze industrie is en ver bezijden de waarheid als het op echte winstgevendheid aankomt. En een aantal mensen waren daar toen ook niet zo blij mee.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 2 augustus 2013

Eurocrisis zal pas eindigen als werkloosheid terugvalt

De afgelopen maanden was er nogal wat goed nieuws over de Eurocrisis, ondanks het uitblijven van een definitieve oplossing voor Griekenland. Akkoord, de problemen worden steeds maar naar de toekomst verschoven, maar het opblazen van de Eurozone blijft zo toch uit.

De positieve punten zijn volgens Business Insider snel opgenoemd: de obligatierendementen in de Europese periferie zijn teruggevallen tot het laagste niveau sinds 2011 en de aandelenkoersen hebben deze beweging met volle overtuiging gevolgd. De beleggers kunnen blijkbaar weer op beide oren slapen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs