Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 30621 tot 30625
Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 31 mei 2013

Aantal uitzenduren weer gedaald

Het aantal gewerkte uren door uitzendkrachten is in het eerste kwartaal van dit jaar met 0,3 procent gedaald ten opzichte van de vergelijkbare periode een jaar eerder. Dat blijkt uit cijfers die het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) vrijdag heeft gepubliceerd. Het is het derde kwartaal van krimp op rij.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 31 mei 2013

Nederlanders gaan goedkoper kunnen lenen,… van Duitse banken

Vanaf vandaag kunnen huizenkopers in heel Nederland een Duitse annuïteitenhypotheek tegen lage rente afsluiten. Een consortium van zo’n twintig Duitse banken, waaronder grootmachten als Deutsche Bank en Allianz, begeeft zich op de Nederlandse hypotheekmarkt en staat op het punt een prijzenoorlog te ontketenen met de ‘dure’ Nederlandse banken, schrijft

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 31 mei 2013

'Economisch beeld blijft slecht'

De vooruitzichten voor de Nederlandse economie zijn de afgelopen tijd niet verbeterd. 

Het conjunctuurbeeld ging in mei per saldo niet vooruit, waardoor er nog steeds sprake is van laagconjunctuur. Dat meldde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) vrijdag.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 31 mei 2013

Aantal bijstandontvangers sterk gestegen

Het aantal bijstandontvangers is in de eerste drie maanden van dit jaar sterk gestegen. Eind maart stond de teller op 390.000 mensen, 11.000 bijstandontvangers meer dan in het voorgaande kwartaal.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 31 mei 2013

Kwart Amerikanen kan geen eten veroorloven

Onderstaande matrix van onderzoeksbureau Pew Research laat zien dat 24% van de Amerikanen vorig jaar geen eten kon veroorloven. Ondertussen is het wel het land met het hoogste gemiddelde inkomen per hoofd van de bevolking. De inkomensongelijkheid moet er wel erg groot zijn...