EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30621 tot 30625 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 27 juli 2013

Goldbugs zijn de vijand van de status quo

Goudvergelijken.nl | Vergelijk nu voor de beste goud en zilver prijzen!

Goudvergelijken.nl | Vergelijk nu voor de beste goud en zilver prijzen!

Dat wil zeggen: vijanden van het systeem vertegenwoordigd door de overheid, centrale banken en andere financiële instellingen. U bent “eruit gestapt”, u laat aandelen, obligaties en vastgoed, die andere, traditionele beleggingscategorieën links liggen. In mijn eigen Gold and Silver Shop ken ik daar minstens één voorbeeld van, we noemen hem Mr. X. Elke maand koopt hij voor eenzelfde bedrag aan fysiek goud of zilver. Ik vroeg hem eens waarom precies voor die som. Hij verklaarde: Vroeger spaarde ik in geld, op een spaarrekening. Toen ik merkte dat ik daarop steeds meer verlies leed door een afname van mijn koopkracht… vandaar dat ik nu spaar in het échte geld: goud en zilver.

Lees verder op goudvergelijken.nl
Geplaatst op: zaterdag 27 juli 2013

Europese ministers van Financien wereldvreemd

Zou ooit iemand wel eens in de ogen van de Europese ministers van financiën hebben gekeken? Waarschijnlijk niet. Het is dan ook geen plezierige belevenis. Of ze nu Dijsselbloem, Schauble of Osborne heten. Hun ogen zijn allemaal hetzelfde; koud als staal en hard als gewapend beton. Een beetje medeleven of menselijkheid valt er in die ogen niet te bespeuren. Ze weten alles van cijfers, maar niets van mensen. De geest van de boekhouder regeert alles wat ze doen. Hun uitspraken, hun acties en hun denken. Alles draait om geld, om rente en om besparing en bezuiniging. In die strategie is voor mensen geen plaats.

Wat weten deze ministers van het leven van een ontslagen Griekse arbeider, die zijn huur niet meer kan betalen en met zijn gezin op straat dreigt te belanden? Wat weten ze van een jongere in Spanje die sinds de school geen werk heeft en ook geen enkele zicht op een baan? Wat voor benul hebben deze ministers van het leven van een gepensioneerde in Portugal die niet meer voor zijn medische zorg kan betalen en dus maar zonder de medicijnen doet die voor zijn gezondheid keihard nodig zijn? En dichter bij huis; wat weten zij van een Nederlander in de bijstand of een laagbetaalde dwangarbeid baan die zijn schulden ziet oplopen en van de voedselbank moet leven? Wat weten deze ministers van het leven van al deze mensen? Van hun zorgen, van hun noden en van hun wensen. Het antwoord is kort: niets! Ze hebben geen idee wat het betekend om te overleven in deze verrotte kapitalistische crisiswereld.

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: zaterdag 27 juli 2013

Gratis beurstips van Beurs.com

Beurs.com komt elke dag met gratis tips om je portefeuille te beheren. Dit is een niet te missen schat aan waardevolle, gratis informatie voor iedere belegger. Op het einde van de week geven we een overzicht van de beste beurstips die je kan vinden. In dit artikel hebben we de volgende 13 gratis tips voor je samengevat:

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 27 juli 2013

Huishoudens hebben steeds minder geld

»   Columns • Cor Wijtvliet   »   De Nederlandse burger wordt steeds armer

»   Columns • Cor Wijtvliet   »   De Nederlandse burger wordt steeds armer

Ontelbaar veel artikelen zijn er de afgelopen jaren geschreven over de teloorgang van de Amerikaanse middenklasse, de veel bejubelde ruggengraat van de economie van dat land. Sinds jaar en dag zet deze middenklasse financieel kleine stapje terug, ondanks het feit dat de economie van de VS tot enkele jaren terug gemiddeld 3% groeide. Een steeds groter deel van de groeiende economische koek kwam terecht in de zakken van het (internationale) bedrijfsleven en de allerrijksten, de beruchte one percenters!

Lees verder op marketupdate.nl
Geplaatst op: zaterdag 27 juli 2013

Nederlanders bouwen Indiase tuktuk-coöperatie

Onderdeel van het project, opgezet door de Nederlandse organisatie Enviu in samenwerking met het Indiase bedrijf Three Wheels United, is het vervangen van vervuilende tweetaktmotoren door schonere viertaktmotoren.

Lees verder op nuzakelijk.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs