EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 30626 tot 30630 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 14 augustus 2013

Ongekende en historische gebeurtenissen op de goudmarkt

Er spelen zich ongekende en historische gebeurtenissen af op de goudmarkt zegt James Turk. De huidige situatie zal zonder twijfel in de geschiedenisboeken komen. Goud zit nu al in zijn zesde week op rij in backwardation, dit is nog nooit eerder gebeurd en is een sterke indicator voor een bodem van de goudprijs.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 14 augustus 2013

Zilverimport India schiet door het dak

India heeft in de eerste vijf maanden van 2013 meer zilver geïmporteerd dan het volledige jaar 2012. De zilverimport is hiermee goed op weg om nieuwe records te breken. Het toont aan dat de Indische beleggers nog steeds zot zijn van edelmetalen, maar omdat de goudimport sterk wordt beperkt, kiezen die Indiërs voor zilver.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 14 augustus 2013

Er is maar een weg voor de prijs van palladium

Als we de commentaren van enkele specialisten op een rijtje zetten, kan het bijna niet anders of de prijs voor palladium zal gaan stijgen de komende jaren. Volgens Morgan Stanley is er dit jaar al een tekort van 1,33 miljoen ounces op de palladiummarkt. Credit Suisse denkt zelfs dat dit tekort tot 2016 kan blijven aanhouden. Tekorten zorgen meestal voor prijsstijgingen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 14 augustus 2013

Waarom Tesla een winnaar is en de andere producenten van elektrische wagens floppen

Miles Electric Vehicles, een Amerikaanse producent van (trage) elektrische wagens die onder andere gebuikt werden door de U.S. Navy, de National Park Service en verschillende universiteiten zoals Yale, Stanford en UCLA, heeft vorige week de boeken toegedaan.

Het bedrijf werd in 2004 opgericht door ondernemer en filantroop Miles Rubin met als nadrukkelijke doelstelling de ontwikkeling van elektrische voertuigen om tegemoet te komen aan de behoeften van chauffeurs die elke dag achter het stuur moeten kruipen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 14 augustus 2013

Beleggers wereldwijd zien het weer helemaal zitten

Fondsbeheerders over heel de wereld zijn euforisch. De Verenigde Staten lijkt op weg naar een volledig herstel en Europa kruipt eindelijk uit zijn recessie. Het feest kan beginnen.   72 procent van de fondsbeheerders denkt dat de globale groei in de tweede jaarhelft zal aantrekken, het hoogste niveau sinds 2009.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs