Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 30626 tot 30630
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 30 mei 2013

Nu niet kijken, maar… goud was nooit eerder zo geHAAT!

Het moet gezegd, er zijn inmiddels al boeken geschreven over de recente prijscorrectie van goud en goudmijnaandelen. Met name die laatsten krijgen de wind vol van voren.

Wat de reden voor de correctie ook moge zijn, het feit wil dat de sector nooit eerder zo gehaat was onder professionele beleggers. Getuige de volgende grafiek van goud afgezet tegen het jongste COT-rapport. De uitslag is historische negatief!

Bron: iex.nl
Geplaatst: donderdag 30 mei 2013

Pensioen voor iedereen?

Pensioen voor iedereen?

Het pensioen is deze week in het nieuws. Drie politieke jongerenorganisaties, gelinieerd aan D66, PvdA en VVD, presenteerden een plan om het huidige stelsel drastisch te hervormen. Het ABP kwam met goed nieuws door ons kond te doen van het feit dat de dekkingsgraad van het fonds op 100% ligt. Om er direct aan toe te voegen dat deze volledige dekking niet goed genoeg is.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 30 mei 2013

3 grote hedge funds zetten massaal in op goudmijnen

We rapporteerden met beurs.com eerder al dat George Soros zijn positie fysiek goud heeft omgezet naar call opties op GDXJ, een korf van kleinere goudmijnaandelen.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 30 mei 2013

Singapore Airlines plaatst miljardenorders

Singapore Airlines heeft nieuwe vliegtuigorders geplaatst bij Boeing en Airbus ter waarde van in totaal 17 miljard dollar (zo'n 13 miljard euro). Dat maakte de Aziatische luchtvaartmaatschappij donderdag bekend.