EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3066 tot 3070 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 31 augustus 2017

Brexit wordt steeds grimmiger

Met de start van de derde ronde van de Brexit-gesprekken tussen Londen en de Europese Unie wordt meer en meer duidelijk dat de huidige planning niet zal volstaan om een propere scheiding te verkrijgen tegen maart 2019, het moment dat het Verenigd Koninkrijk de Europese Unie zal verlaten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 31 augustus 2017

Protectionisme Trump blijft wereldeconomie bedreigen

De groeiende drang maar protectionistische maatregelen, in het bijzonder aan Amerikaanse zijde, blijft een belangrijke risico voor de gehele wereldeconomie. Desondanks dit alles blijft Trump doorgaan met het huidig economische en politieke beleid waarbij de Verenigde Staten de rol van voortrekker definitief lijken kwijt te spelen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 31 augustus 2017

Belangrijke Russische bank gered door overheid

In de nasleep van de financiële crisis, nu bijna 10 jaar geleden, werden tal van banken gered door de centrale banken. Sinds kort komt hier ook een belangrijke Russische bank erbij in dit rijtje, namelijk de Otkritie bank. Dit om het Russische financiële systeem te behoeden van een systeemcrisis.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 31 augustus 2017

Laat Noorwegen 65 miljard dollar aan olie onbenut?

Rond de Noorse eilandengroep Lofoten ligt een oliereserve van ongeveer 1,3 miljard vaten te wachten op ontginning. Indien al die voorraden rendabel zouden kunnen worden geëxploiteerd, zou het gebied aan de Noorse economie een bijkomend bedrag van 65 miljard dollar – tegen actuele prijzen – kunnen opleveren.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 31 augustus 2017

VBO wil stokoude kerncentrales weer langer open

De werkgeversorganisatie VBO roept voor de zoveelste keer op om de uitstap uit kernenergie niet door te voeren. Ook na 2025 wil ze “een paar” kerncentrales openhouden. Op die manier wordt elk plan om groene energieproductie de boost te geven die het verdient ondergegraven. De nucleaire sector kan zo nog een paar jaar lekker verdienen.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs