EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3066 tot 3070 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 23 juni 2017

Rusland blijft goud hamsteren: 21,7 ton erbij in mei

Rusland heeft in mei 21,77 ton goud aan haar reserves toegevoegd, zo blijkt uit de nieuwste cijfers van de centrale bank. Met deze aankoop breidt het land haar totale goudvoorraad uit naar 1.708 ton, goed voor een zesde plaats op de ranglijst van landen met de grootste publieke goudvoorraden.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: vrijdag 23 juni 2017

Amerikaanse bedrijven zuigen zich weer vol met schulden

Kijken we naar de ontwikkelingen van de afgelopen twintig jaar, dan zien we dat bedrijven in de jaren ’90 voornamelijk geld leenden om te investeren. Dat is vandaag de dag heel anders, want nu lijkt het verhogen van de aandeelhouderswaarde tot het hoogste doel te zijn verheven. 

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 23 juni 2017

Rusland vindt olie op de Noordpool

Het Russische energieconcern Rosneft heeft in het Noordpoolgebied een nieuw onderzees olieveld gevonden. Dat heeft het bedrijf bekend gemaakt.

In de Laptev Zee zou een veld zijn aangetroffen dat ongeveer 9,5 miljard ton olie zou kunnen omvatten. De ontdekking betekent een belangrijke mijlpaal voor Rusland, dat van het Noordpoolgebied een strategische energiebron wil maken.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 23 juni 2017

Plots is Bitcoin in India ook een legaal betaalmiddel

Ondanks politieke tegenwind is Bitcoin in India een legaal betaalmiddel geworden. De 3 grootste Bitcoin handelsplatformen proberen al jaren de markt zelf te reguleren, en daar heeft de Indiase overheid oren naar gekregen. Het is zelfs zo ver gekomen dat de Indiase overheid Bitcoin aanvaardt als wettelijk betaalmiddel. Bitcoin kan als een van de weinige cryptomunten stijgen na dit nieuws.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 23 juni 2017

Gaat Trump de ‘zaak Noord-Korea’ in zijn eentje regelen?

De Amerikaanse president Trump stuurde dinsdagnamiddag een tweet uit waarin hij zijn appreciatie uitdrukte voor de Chinese pogingen om het regime in Noord-Korea op andere gedachten te brengen, maar schreef ook dat dit weinig resultaat had opgeleverd.

Eerder deze week was de Amerikaanse student Otto Warmbier, die ruim een jaar gevangen zat in Noord-Korea en daar in coma raakte, overleden in een ziekenhuis in de Amerikaanse staat Ohio, waar hij sinds zijn vrijlating op 13 juni was behandeld.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs