Nieuws / Artikelen met het woord

57875 artikelen gevonden. Artikel 30651 tot 30655
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 6 juni 2013

Goed nieuws: het is niet uw fout dat je niets kan sparen

Gezien de omstandigheden van de laatste (tientallen) jaren, doen we het nog niet zo slecht. Generatie X heeft het niet onder de markt. Wij zijn de eerste generatie die het minder goed zal hebben dan zijn ouders terwijl we er harder voor moeten werken. We hebben het financieel niet gemakkelijk, gelukkig is er goed nieuws: het is niet onze fout dat we niet kunnen sparen, aldus BusinessInsider...

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 6 juni 2013

'IMF geeft fouten redding Griekenland toe'

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) staat op het punt toe te geven dat het de afgelopen 3 jaar grote fouten heeft gemaakt bij de reddingsoperatie in Griekenland. 

Dat schrijft de Amerikaanse zakenkrant Wall Street Journal woensdag na inzage van een door IMF-medewerkers opgesteld rapport, dat mogelijk donderdag wordt gepubliceerd.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 5 juni 2013

Valutapaar Dollar-Yen blijft volop in beweging

De Yen heeft al een paar keer de onderkant van zijn tradingkanaal getest, waarbij voor 1 Dollar minder dan 100 Yen moest worden betaald. Inmiddels wordt die belangrijke barrière opnieuw aan een test onderworpen. Een definitieve terugval behoort tot de mogelijkheden.

Het valutapaar Dollar-Yen blijft volop in beweging en volgens waarnemers zal dat zo blijven. Technisch is er een duidelijk verkoopsignaal gegeven en inmiddels noteert de Yen toch al weer opnieuw rond 99. Dat is echter wel meer dan 4 procent onder de piek voor de afgelopen 4 ½ jaar van de piek op 103,74 uit mei.

Adempauze is mogelijk

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 5 juni 2013

Wacht niet te lang: waarom je nu goud moet kopen

De goudprijs blijft worstelen met de $ 1.400, gaat het van daar uit terug omhoog of gaan we terug omlaag. Dit is voor vele goudbeleggers de vraag van het moment. Op basis van onderstaande grafiek zou dit een mooi instapmoment zijn. Als je weet dat de zomermaanden traditioneel sterke maanden zijn voor de goudprijs, kan je best niet te lang meer wachten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 5 juni 2013

3 belangrijke lessen die iedere belegger kan leren van goudkevers

Goudbeleggers zijn meestal uit een ander hout gesneden dan de gewone belegger. Seeking Alpha heeft het dan wel over de lange termijn belegger in goud, niet over de trader die zo snel mogelijk in en uit goud probeert te stappen. Goudbeleggers hebben meestal een ijzeren wil en een sterke discipline. Hoewel beleggen in goud niet succesvol was de laatste jaren, zijn er verschillende lessen die een belegger kan trekken uit de vastberadenheid van de goudbeleggers.